Gamtos viespats ne tas, kuris naikina, bet tas, kuris kuria. Tik giliai moksliskai, o ne ukiskai savanaudiskas gamtos pertvarkymas duos naudos zmonijai.
Tadas Ivanauskas
Ooooooooo Sonyx nesismulkina.Iskart Blaser ir 300 W magnum .Del pacio sautuvo-sveikinu.Uzteks ir anukams.O vat del kalibro ......man atrodo,kad greit imsi gailetis .O gal man taip tik atrodo .Gal tau bus kaip tik .
Kokia optika ten prikabinta?Speju,kad pirkai truputi naudota.Ar ne?
del kalibro tikrai nesigailesiu jo meopta dabar uzdeta (draugelis dave) cia laikinam, ant rudenio zeiss uzdesiu
kaip sakant reikia ginkluotis kol dar seimos nesukuriau nes tada prosvaizciu nebutu ka nors normalesnio nusipirkt
Gamtos viespats ne tas, kuris naikina, bet tas, kuris kuria. Tik giliai moksliskai, o ne ukiskai savanaudiskas gamtos pertvarkymas duos naudos zmonijai.
Tadas Ivanauskas
kaip sakant reikia ginkluotis kol dar seimos nesukuriau nes tada prosvaizciu nebutu ka nors normalesnio nusipirkt
Jaunas bet gudrus jau .Joooo paskui zmona "ginkluot" pastoviai reikes .Tai batu reik,tai striukes,palto..........ir pasakos be galo .
Mąstai kaip tikras vyras
Ir mano situacija buvo lygiai tokia pat. Po vestuvių vos mielkai sukrapščiau, ir tai reikėjo sakyti netikrą kainą. O kai pati batelius už 500Lt parsineša, tipo suprask, kad labai reikalingas daiktas
as jakteke pirkau sita deze nu bus matyt kaip man cia laikis ji
Tadas Ivanauskas
sonyx wrote:as jakteke pirkau sita deze nu bus matyt kaip man cia laikis ji
aš irgi ten pirkau, pagal kontrukciją ji gal ir stipri, bet reikia išimt poroloną ir perklijuot profilius, ten į ta užapvalintą profilį faniera įsistato ir ji silnai prikniedyta, todėl įdėjus karaba su optika uždarant reikia paspaust kad uždaryt užraktus ..., pas mane ji ir išsižiojo ...
pas man apziurejus tokia beda negresia kaip ir. uz kiek paimiai deze?
Tadas Ivanauskas