GINKLAI

Viskas apie ginklus ir šovinius...
Консультация специалистов. Всё про охотничие снорежение и т.д.
sonyx
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by sonyx »

siandien parsiveziau i seifa :)
Image
Gamtos viespats ne tas, kuris naikina, bet tas, kuris kuria. Tik giliai moksliskai, o ne ukiskai savanaudiskas gamtos pertvarkymas duos naudos zmonijai.
Tadas Ivanauskas
jura
Super Men
Super Men

Post by jura »

mažas truputį atrodo :(
Žodžiai "greit grįšiu" šuniui bereikšmiai.Jam aišku viena-tu IŠĖJAI.
30-06
Administratorius
Administratorius

Post by 30-06 »

Ooooooooo :shock: Sonyx nesismulkina.Iskart Blaser ir 300 W magnum :ROFL: :D .Del pacio sautuvo-sveikinu.Uzteks ir anukams.O vat del kalibro :shock: ......man atrodo,kad greit imsi gailetis :wink: .O gal man taip tik atrodo :) .Gal tau bus kaip tik :good: .
Kokia optika ten prikabinta?Speju,kad pirkai truputi naudota.Ar ne?
Strelcius
Super Men
Super Men

Post by Strelcius »

prikabinta Meopta jei gerai izlibinu?
Lietuvis
sonyx
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by sonyx »

del kalibro tikrai nesigailesiu :) jo meopta dabar uzdeta (draugelis dave) cia laikinam, ant rudenio zeiss uzdesiu :wink:

kaip sakant reikia ginkluotis kol dar seimos nesukuriau :lol: nes tada prosvaizciu nebutu ka nors normalesnio nusipirkt :D
Gamtos viespats ne tas, kuris naikina, bet tas, kuris kuria. Tik giliai moksliskai, o ne ukiskai savanaudiskas gamtos pertvarkymas duos naudos zmonijai.
Tadas Ivanauskas
30-06
Administratorius
Administratorius

Post by 30-06 »

sonyx wrote:

kaip sakant reikia ginkluotis kol dar seimos nesukuriau :lol: nes tada prosvaizciu nebutu ka nors normalesnio nusipirkt :D
:ROFL: :ROFL: Jaunas bet gudrus jau :good: .Joooo paskui zmona "ginkluot" pastoviai reikes :twisted: .Tai batu reik,tai striukes,palto..........ir pasakos be galo :shock: .
Kęstutis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Kęstutis »

30-06 wrote:
sonyx wrote:

:ROFL: :ROFL: Jaunas bet gudrus jau :good: .Joooo paskui zmona "ginkluot" pastoviai reikes :twisted: .Tai batu reik,tai striukes,palto..........ir pasakos be galo :shock: .
Mąstai kaip tikras vyras :lol:
Ir mano situacija buvo lygiai tokia pat. Po vestuvių vos mielkai sukrapščiau, ir tai reikėjo sakyti netikrą kainą. O kai pati batelius už 500Lt parsineša, tipo suprask, kad labai reikalingas daiktas :lol:

Realybė yra tokia ir niekur nuo jos nepabėgsi :)
uazikas
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by uazikas »

30-06 wrote:
sonyx wrote:

ar kada susimastet kodel visos vaiku pasakos baigiasi vestuvem :lol: :lol: :lol:
Gedasas
Super Men
Super Men

Post by Gedasas »

sonyx wrote:siandien parsiveziau i seifa :)
pas mane tokia pati deze, korpusas gal ir stiprus, bet po pirmu dienu per kampu profili prie rankenos jau isiziojo..., teks ardyt ir klijuot
sonyx
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by sonyx »

as jakteke pirkau sita deze :) nu bus matyt kaip man cia laikis ji :wink:
Tadas Ivanauskas
Gedasas
Super Men
Super Men

Post by Gedasas »

sonyx wrote:as jakteke pirkau sita deze :) nu bus matyt kaip man cia laikis ji :wink:
aš irgi ten pirkau, pagal kontrukciją ji gal ir stipri, bet reikia išimt poroloną ir perklijuot profilius, ten į ta užapvalintą profilį faniera įsistato ir ji silnai prikniedyta, todėl įdėjus karaba su optika uždarant reikia paspaust kad uždaryt užraktus ..., pas mane ji ir išsižiojo ...
fukas
Administratorius
Administratorius

Post by fukas »

Gedasas wrote: todėl įdėjus karaba su optika uždarant reikia paspaust kad uždaryt užraktus ..., pas mane ji ir išsižiojo ...
tai gal spaudei kaip jaunystėj... :D
Gedasas
Super Men
Super Men

Post by Gedasas »

fukas wrote:
Gedasas wrote: todėl įdėjus karaba su optika uždarant reikia paspaust kad uždaryt užraktus ..., pas mane ji ir išsižiojo ...
tai gal spaudei kaip jaunystėj... :D
gera dėžė net spaudžiant kaip jaunystėj turi laikyt :D
sonyx
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by sonyx »

pas man apziurejus tokia beda negresia :) kaip ir. uz kiek paimiai deze? :roll:
Tadas Ivanauskas
Gedasas
Super Men
Super Men

Post by Gedasas »

sonyx wrote:pas man apziurejus tokia beda negresia :) kaip ir. uz kiek paimiai deze? :roll:
200 lt
Post Reply