KONSULTACIJA
- svetimas
- Administratorius

Re: KONSULTACIJA
as pirmaji leidima gavau per savaite nes reikejo begales popieriu is ivairiu instanciju, graistvai gavau ta pacia diena,jai pazysti koki paraeiguna tai labai gerina greitumo klausyma 
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
- hunter330
- Patyręs medžiotojas

butent, graiztva ir as per diena gavau, o ir pirmaji leidima lb greit gavau.... 
Снаипер бъёт из далека, но всегда наверняка!
Optimistas studijuoja anglų kalbą, pesimistas-kiniečių, o realistas studijuoja kalašnikovo automatą
MIEGAS YRA TIEMS, KURIE NEŽINO KAS YRA MEDŽIOKLĖ.
Optimistas studijuoja anglų kalbą, pesimistas-kiniečių, o realistas studijuoja kalašnikovo automatą
MIEGAS YRA TIEMS, KURIE NEŽINO KAS YRA MEDŽIOKLĖ.
-
andrius
- Stažuotojas

dabar pirmasis leidimas trunka apie menesi, priklauso nuo aplinkybiu... o graiztvui tuoj pat, ta pacia diena 
-
Audrius
- Jaunas medžiotojas

Ir aš graištvai leidimą ta pačia dieną gavau 
- GRIZLEY
- Super Men

Vertimas į litevską kalbą
sweiki noriu paklaust wiename burelyje waryneju jau labai ilgai,bet prasyma priimt mane i bureli parasiau tik neseniai,ar kai laikysiu egzus neprisip del mazo stazo
Sveiki ! Noriu paklausti. Viename būrelyje varinėju jau labai ilgai, bet prašymą priimti mane į būrelį, parašiau tik neseniai. Ar, kai laikysiu egzaminus, nebus priekaištų dėl mažo stažo ?
sweiki noriu paklaust wiename burelyje waryneju jau labai ilgai,bet prasyma priimt mane i bureli parasiau tik neseniai,ar kai laikysiu egzus neprisip del mazo stazo
Sveiki ! Noriu paklausti. Viename būrelyje varinėju jau labai ilgai, bet prašymą priimti mane į būrelį, parašiau tik neseniai. Ar, kai laikysiu egzaminus, nebus priekaištų dėl mažo stažo ?
Kas globoja, tas ir medžioja
-
fukas
- Administratorius

ta procedūra vadinasi neprisipisinėjimu, o visų reikiamų dokumentų pagal teisės aktus reikalavimuGRIZLEY wrote:sweiki noriu paklaust wiename burelyje waryneju jau labai ilgai,bet prasyma priimt mane i bureli parasiau tik neseniai,ar kai laikysiu egzus neprisip del mazo stazo
- GRIZLEY
- Super Men

- kabeza
- Stažuotojas

buvau policijoj nepraejo sitas bajerisfukas wrote:kolegos manau klystat dėl karabajaus, įstatyme aiškiai parašyta kad "...Medžioklei B, C kategorijų ilguosius graižtvinius ginklus,jų šovinius gali įsigyti ir turėti ne jaunesni kaip 21 metų Lietuvos Respublikos nuolatiniai gyventojai, turintys galiojantį medžiotojo bilietą ir ne mažesnį kaip 3 metų medžiotojo stažą...", o bent jau pas mano medžiotojo biliete parašyta, kad stažas nuo 2005 m., vadinasi 2008-01-01 bus trys metai medžiotojo stažo
life`s a game hunting is serious
-
fukas
- Administratorius

na va o kai kam prieš savaitę šitas bajeris praėjo 
- 30-06
- Administratorius

O juk logiskai mastant ir neturi praeiti
.Apie ka su fuku ir diskutavom
.
Geras veterinorius visad gali padeti blogam sokejui
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
-
fukas
- Administratorius

va matai o aš galvoju, kad kaip tik logiškai mąstant turėtų praeit, juk tie 3 metai svarbu dėl patirties medžioklėje, įprastai medžiolės bilietai suteikiami metų viduryje nuo to meto prasideda ir medžioklės sezonas, tad jeigu aš bilietą gavau 2005 metais vadinasi 2008-01-01 esu jau atmedžiojęs 3 sezonus, todėl biliete ir rašoma, kad stažas skaičiuojamas nuo konkrečių metų, bet nerašoma data su mėnesiais ir dienomis30-06 wrote:O juk logiskai mastant ir neturi praeiti.Apie ka su fuku ir diskutavom
.
- medziotojas
- Administratorius

Je,
tik truputi armeiskos smekalkės ir leidimas graižtvui kišenėje 
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
Ortegas Gasetas
- GRIZLEY
- Super Men

noreciau paklaust kiek pas jus bureliose yra metinis mokestis,ir po kiek priimamasis .
- medziotojas
- Administratorius

Visur įvairiai. Skaityk ten kur žvėries nėra, gali būti priimtas ir už dyką, jei žvėriukų apsčiai, gali traukti ir kokius 3000 lt. O metinis kaip kur - nuo 200 iki 500 lt.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Ortegas Gasetas
Ortegas Gasetas
- GRIZLEY
- Super Men

nes pas mus buvo pasitarymas,tai iki pasitarymo buvo priimamasis 150lt,o metinis 300lt,o dabar padare po 500 lt