mazyla wrote:del meoptos, atrodo, apsisprendziau. tik nezinau ka jamti: ARTEMIS ar MEOSTAR. kaip manot?
Jei jau apsisprendei del Meoptos, tai dadesi simta kita ir paimsi Meostara, vis tik produktas naujesnis: "New generation riflescope, ligth transmittion 99,8% "
aš ir nesenai sprendžiau tokią problemą,bet pamasčiau,kad meopta po kelių metų bus visai seniena ,o keist greitu laiku kitos nesiruošiu,tai ir nusvėrė į meostar puse/kaina skiriasi tikrai nedaug/
Žodžiai "greit grįšiu" šuniui bereikšmiai.Jam aišku viena-tu IŠĖJAI.
jura wrote:aš ir nesenai sprendžiau tokią problemą,bet pamasčiau,kad meopta po kelių metų bus visai seniena ,o keist greitu laiku kitos nesiruošiu,tai ir nusvėrė į meostar puse/kaina skiriasi tikrai nedaug/
Kai emiau as savo meostara 3-12x56 RD mokejau 2800, artemisa 3-?x50 RD atidavinejo uz 2400.
Jai pasiryzes moketi 2400, tai negerk aliaus 1 men. ir per menesi nenuvaziuo kelias medziokles ir busi 100 kartu laimingesnis su meostaru medziokleje.
Nes tavo kolegos su: ZOS, HAWKE, HAKO, BENDER&SHMIT (ZINOMA SENAIS), BUSHNELIAIS ir t.t. jau nieko nematys o tu nusausi KABANA
Medziokle - gyvenimo budas.
Vegetaras - isvertus is lotynu kalbos, blogas medziotojas.....
man kainavo MEOSTAR 3-12-56RD su laikikliais-2600lt/laikikliai VG 280lt/tai optika išeitų kainavo 2320lt,bet norint gauti tokią kainą reikėjo FORESTER/www hunter/palaiminimo,kiek žinau šiom dienom laukinis su to žmogaus pagalba perkasi tokia optiką,bandyk susisiekti jei neužknisom jo pagelbės ir tau/gaila kad FORESTER ne mūsų šaikoi,per mytą būtų kam butelką pastatyti
paziurejau VG puslapi Meostar kainuoja 3350 lituku jei tau, Jura, pardave uz 2320, tai reiskia vistiek dar ir nuo taves uzsidirbo, uz savikaina juk neparduos taip skant "labai mazi" antkainiai lietuvelej
3350lt jie tik vitrinoje pastato,už 3000 atiduoda,bet kur be derybų,o toliau jau reikia manevruoti. ,kad gerai uždirba-faktas,ne visi tokie įkyrūs kaip aš po visą Lietuvą neieško,kitas ateina mačiau,sumoka vitrinos kaina ir ačiu pasako išeidamas