neikasiu kainos Schmidt&BenderioBroniusa wrote:Kaip supras "gaila"?Gedasas wrote:gaila, bet Schmidt&Benderryt zinosiu
![]()
GINKLAI
- svetimas
- Administratorius

-
Broniusa
- Stažuotojas

Vo cia kazkas idomaussvetimas wrote:dabar dirbu pas vg vienos pardos vedeja snekejom apie optikas tai uztikrino kad loW japoniska optika yra tokio lygio kaip meopta artemis tik pigesne buvau ir pats paziuret ja tikrai geros kokybes daiktas
Tik ka paziurejau ten kainu skirtumas tik keli simtai tai gal ir teisybe.
Last edited by Broniusa on 2007-May-30 21:16, edited 1 time in total.
- svetimas
- Administratorius

- Strelcius
- Super Men

na man irgi laaabai gyre ja VG kai tik atsirado. jau man vienas veikejas VG siule keisti Meopta i ja, tai ciut kelniu neprileidau
po to teko kalbet su visiskai nesuinteresuota puse, zmoguciu kuris anksciau dirbo VG, ginklu maniakas, domisi pats tais dalykais labai, na pasikaustes toj srity geriau uz dauguma dabartiniu pardaveju. jo nuomone nebuvo tokia kaip VG
o veliau ir pats pastebejau skitumus, apie ka man ir kalbejo
kai parduotuvej ziuri tai atrodo neblogai, bet isnesus i kokia pamiske ir ilgiau ziurint per ja, pradeda plaukt vaizdas....
Broniusa: kainu skirtumas ne keli simtai nuo Meoptos, bet 1500!
P.S. stebuklu nebuna, na nors uzmusk netikiu kad gali uz tokia kaina buti tikrai geras daiktas.
po to teko kalbet su visiskai nesuinteresuota puse, zmoguciu kuris anksciau dirbo VG, ginklu maniakas, domisi pats tais dalykais labai, na pasikaustes toj srity geriau uz dauguma dabartiniu pardaveju. jo nuomone nebuvo tokia kaip VG
kai parduotuvej ziuri tai atrodo neblogai, bet isnesus i kokia pamiske ir ilgiau ziurint per ja, pradeda plaukt vaizdas....
Broniusa: kainu skirtumas ne keli simtai nuo Meoptos, bet 1500!
P.S. stebuklu nebuna, na nors uzmusk netikiu kad gali uz tokia kaina buti tikrai geras daiktas.
Lietuvis
- Strelcius
- Super Men

- Strelcius
- Super Men

- jura
- Super Men

- medziotojas
- Administratorius

- Ramas
- Patyręs medžiotojas