Ko geresni majonezą naudosite ,tuo padažiukas bus skanesnis !
Indigirientai : majonezas, pomidoru padažas ,česnakas,malti pipirai.
Maišome majoneza su ketčupu ,išspaudžiame nemažai česnako ir pagal skoni pipirų.Viska gerai išmaišome ir duodame kuri laika pabresti kad viskas gerai susimaišytu ir persigertu kvapai.Labai tinka prie šernienos,stirnienos kepsniu ir bebro kotletų .
Skanaus!!!
Padažas prie kepsnio
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19472
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Padažas prie kepsnio
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19472
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19472
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
- Strelcius
- Super Men
- Posts: 3719
- Joined: 2006-Aug-01 21:30
- Location: Kaunas
- Contact:
Re: Padažas prie kepsnio
siandej toki atradima padariau ne padazas, bet imetu cia kaip galima garnyra
prie kepsnio tiks, o prie alaus irgi.
jamam sampinjonus, nulupam, jei dideli pjaunam pusiau.
isplakam keleta kiausinio tryniu (tik), idedam pipiriuko, druskos, dar kokiu prieskoniu.
tadu imam sampinjonus, merkiam i kiausinio tryni, paskui apvoliojam maltuose dziuvesiuose (tik nenusipirkit saldziu, reik batono malto) ir verdam aliejuje.
skanumelis
prie kepsnio tiks, o prie alaus irgi.
jamam sampinjonus, nulupam, jei dideli pjaunam pusiau.
isplakam keleta kiausinio tryniu (tik), idedam pipiriuko, druskos, dar kokiu prieskoniu.
tadu imam sampinjonus, merkiam i kiausinio tryni, paskui apvoliojam maltuose dziuvesiuose (tik nenusipirkit saldziu, reik batono malto) ir verdam aliejuje.
skanumelis
Lietuvis
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 877
- Joined: 2006-Aug-02 11:58
- Location: Vilnius
Re: Padažas prie kepsnio
o kam sampinjonus lupt?Strelcius wrote:siandej toki atradima padariau ne padazas, bet imetu cia kaip galima garnyra
prie kepsnio tiks, o prie alaus irgi.
jamam sampinjonus, nulupam, jei dideli pjaunam pusiau.
isplakam keleta kiausinio tryniu (tik), idedam pipiriuko, druskos, dar kokiu prieskoniu.
tadu imam sampinjonus, merkiam i kiausinio tryni, paskui apvoliojam maltuose dziuvesiuose (tik nenusipirkit saldziu, reik batono malto) ir verdam aliejuje.
skanumelis
Tiesa, kaip moteris: nuoga gražiausia
- Zaibas
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 879
- Joined: 2007-May-18 22:32
- Location: Vilnius-kaunas
Re: Padažas prie kepsnio
cia kazkur per tv maciau ir man LABAI patiko:
I keptuve ipilam nuo mesos sultinio, (tai gali buti ir kai orkaitej kepi rankovej isbega mesos sultys, tai va ju) pakaitinam,ipilam brenduko ir on fire (uzdegam) brenduks sudega tada pilam grietineles ir sampinjonu, palaukiam kol sampinjonai biski pakepa ir visks, pilam padaza ant mesos su bulvem ir skanaus
I keptuve ipilam nuo mesos sultinio, (tai gali buti ir kai orkaitej kepi rankovej isbega mesos sultys, tai va ju) pakaitinam,ipilam brenduko ir on fire (uzdegam) brenduks sudega tada pilam grietineles ir sampinjonu, palaukiam kol sampinjonai biski pakepa ir visks, pilam padaza ant mesos su bulvem ir skanaus
visada prisiekes medziotojas