Briedienos vaišės
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 877
- Joined: 2006-Aug-02 11:58
- Location: Vilnius
Briedienos vaišės
vakar kepem netikra zuiki is briedienos
gavosi puikiai
pora nuotrauku pries kepima ir iskepus
PAVYDEKIT
gavosi puikiai
pora nuotrauku pries kepima ir iskepus
PAVYDEKIT
Last edited by medziotojas on 2011-Jul-06 16:57, edited 2 times in total.
Reason: gramatika
Reason: gramatika
Tiesa, kaip moteris: nuoga gražiausia
- uazikas
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 751
- Joined: 2006-Nov-10 01:40
- Location: kelme-kaunas
Re: Briedienos vaises
ir tu dar gyvas galvojau,kad per varymine jau kas nukale tave
kas baisiausias misko zveris?- agronomas nedageres
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaises
Gal kas žino receptą, kaip pagaminti delikatesą iš briedžio lūpos ?
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaises
Jau žinome nuskanuotuose patiekaluose yra ir daugiau unikalių receptųmedziotojas wrote:Gal kas žino receptą, kaip pagaminti delikatesą iš briedžio lūpos ?
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
Na pagal įdėtą receptuką, pabandys Gerulė paruošt briedžio lūpą. Nedicka, bet gal kažkas gausis
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
Pirmą kartą per savo 23 metų medžiotojo karjerą vakar ragavau Gerulės padaryto delikateso - briedžio lūpos. Pirmas įspūdis, kad valgai kažką panašaus kaip kiaulas ausį, tačiau sviesto skonis duoda savo savitą, nenusakomą skonį patiekalui Teko ragauti ir karštas ir jau atšalusias - karštos skanesnės, o bruknių uogiėnė patiekalui priduoda dar savotiškesnį prieskoni Valgiau be duonos tik su bruknių uogiene ir
Po visko, pabandysiu inmesti patiekalo foto
Po visko, pabandysiu inmesti patiekalo foto
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
Briedžio lūpos
Pabandau perteikti vakar pagaminto delikateso receptuką.
Šis patiekalas skirtas tikriems gurmanams.
Paruošti šį delikatesą tikrai reikia laiko ir kai kurios procedūros tikrai nėra iš maloniųjų, tačiau po visko jūs ragausite tikrai gurmanišką patiekalą.
Pirmiausia laukia gana ne iš maloniųjų plaukų svilinimo procedūra. Pirmiausia reikia labai gerai nusvilinti visus plaukus, kad neliktų juntamų plaukelių, kurie paruošus patiekalą jausis burnoje valgant. Nusvilinus lūpas, jos gerai nuplaunamos ir peiliu apskutamos. Panašiai kaip apdorojant kaime svilintą kiaulieną.
Priklausomai nuo mėsos kiekio, dedame į atitinkamos talpos puodą abi - viršutinę ir apatinę lūpas. Svarbu labai gerai pasūdyti ir išvirti, kad jos nebūtų per daug kietos ir per daug minkštos. Dedame ne daugiau 3 lauro lapelių, druskos pagal skonį, pipirų, džiovintų - daržovių rinkinuką (kiekvienos šeimininkės fantazijos vaisius).
Verdame nuo 2 iki 3 val. ant vidutinės ugnies.
Išvirtas lūpas atšaldome ir po to supjaustome į pailgus gabaliukus (pirštelius). Visą šitą gėrybę dedame į pašildytą keptuvę, kurioje jau turime išlyditą tikrą sviestą ir jame apkepame šias juosteles iki kol apskrus.
Į stalą paduodama karštas patiekalas, tiesiog keptuvėje, o bruknių uogienė tik suteiks nepakartojamą skonį šiam gurmaniškam patiekalui. ( bent mes skanavom šį patiekalą tik su bruknių uogiene, be jokių papildomų garnyrų).
Skanaus !
Pabandau perteikti vakar pagaminto delikateso receptuką.
Šis patiekalas skirtas tikriems gurmanams.
Paruošti šį delikatesą tikrai reikia laiko ir kai kurios procedūros tikrai nėra iš maloniųjų, tačiau po visko jūs ragausite tikrai gurmanišką patiekalą.
Pirmiausia laukia gana ne iš maloniųjų plaukų svilinimo procedūra. Pirmiausia reikia labai gerai nusvilinti visus plaukus, kad neliktų juntamų plaukelių, kurie paruošus patiekalą jausis burnoje valgant. Nusvilinus lūpas, jos gerai nuplaunamos ir peiliu apskutamos. Panašiai kaip apdorojant kaime svilintą kiaulieną.
Priklausomai nuo mėsos kiekio, dedame į atitinkamos talpos puodą abi - viršutinę ir apatinę lūpas. Svarbu labai gerai pasūdyti ir išvirti, kad jos nebūtų per daug kietos ir per daug minkštos. Dedame ne daugiau 3 lauro lapelių, druskos pagal skonį, pipirų, džiovintų - daržovių rinkinuką (kiekvienos šeimininkės fantazijos vaisius).
Verdame nuo 2 iki 3 val. ant vidutinės ugnies.
Išvirtas lūpas atšaldome ir po to supjaustome į pailgus gabaliukus (pirštelius). Visą šitą gėrybę dedame į pašildytą keptuvę, kurioje jau turime išlyditą tikrą sviestą ir jame apkepame šias juosteles iki kol apskrus.
Į stalą paduodama karštas patiekalas, tiesiog keptuvėje, o bruknių uogienė tik suteiks nepakartojamą skonį šiam gurmaniškam patiekalui. ( bent mes skanavom šį patiekalą tik su bruknių uogiene, be jokių papildomų garnyrų).
Skanaus !
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- petiune
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 1304
- Joined: 2008-Feb-29 17:05
- Location: kaunas
Re: Briedienos vaišės
atrodo skanei kazin ar taip skanu kaip atrodo?
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
Patikėk Igarione - 23 metai kaip medžioju, o pirmą rozą ragauju
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- petiune
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 1304
- Joined: 2008-Feb-29 17:05
- Location: kaunas
Re: Briedienos vaišės
tai ka reik briedi verst ant mentes kaip kitaip lupas paragaut
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
bet geriau kad būtų tai oficialupetiune wrote:tai ka reik briedi verst ant mentes kaip kitaip lupas paragaut
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- sharakanas
- Super Men
- Posts: 1988
- Joined: 2006-Sep-19 23:09
- Location: Birzai
Re: Briedienos vaišės
turu briedo lupa ... ku daba su ja daryt ?
Taupykime vandeni, gerkime alu
bezdelnikam alus gerti sveika
bezdelnikam alus gerti sveika
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
Jami lietlempę ar gazo garielką ir šiandien pasidarai šventinę vakarienę
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
-
- Jaunas medžiotojas
- Posts: 406
- Joined: 2006-Nov-09 12:13
Re: Briedienos vaišės
Galiu tik patvirtyt Tatos zodzius - briedo lupa baisinis delikatesas..... ech.....
Galetu briedis turet 4 lupas i viena koja geriaus.......
Galetu briedis turet 4 lupas i viena koja geriaus.......
Dievas sukure zmones skirtingus. Koltas juos sulygino.
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19464
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Briedienos vaišės
Atsiliepimai - http://www.lrytas.lt/?id=13197222741319606708&view=9
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas