Page 2 of 2
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-10 22:11
by GRIZLEY
koki cia rytojui recepta is fazanines sugalvot
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-12 20:19
by medziotojas
Fazanienos sultinys
Išdarinėjame fazaną, krūtinėles, šlaunelės atskirai, griaučiai, sparnai eina į puodą. Verdame ir kartas nuo karto papildom vandenuko. Dedame laurų, lapų, pipirų, morkvytė, druskos. Nededame
jokių "vegetu". Verdame iki tol, kol mėsa "nušoka" nuo kauliukų ir galima ją lengvai atskirti. Atskirtą mėsytę smulkiai supjaustome, sudedame atgal į sultinį, dedame nemažai smulkiai supjaustytų svogūnų, pilame Bosmati ryžių (galima ir paprastų) ir verdame. Baigiant virti, dedame prieskoninių daržovių - krapų. Sultinys gali būti ir tirštas ir skystesnis - pagal jūsų skonį ir norą.
Skanaus.
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-12 20:46
by medziotojas
Fazanienos krūtinėlės su imbiero ir špinatų įdaru
Krūtinėles marinuojame - druska, pipirai, karis, vištienos prieskoniai. Galite laikyti ir 1 val. ir ilgiau. Marinuotas krūtinėles prapjauname - darome "kišenes", kad jose tilptų imbieras ir špinatai. Smulkiai sutarkuojame gabaliuką imbiero - NEPADAUGINTI
nes bus kartu, tada dedame į keptuvę - tarkuotą imbierą, špinatus, smulkiai pjaustytą svogūną dedame į keptuvę ir kepame aliejuje, kol viskas suminkštėja. Viską ataušiname. Į gautą kepinį tarkuojame fermentinio sūrio. Viską išmaišome ir farširuojame į krūtinėlės "kišenes" . Jas pervereme dantų krapštukų, kad neišsiskirtų ir neišlystų įdaras. Apvoliojame plaktame kiaušinyje, miltuose ir kepame.
Garnyrui - virti ryžiai, krienai ir bruknių uogienė.
Skanaus.
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-13 19:51
by arz
Vegeta ir visi kiti mišiniai, tai išvis nesusipratimas. Kiekvienas turi pasidaryt savo mišinį vietoje
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-14 10:29
by medziotojas
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-17 08:29
by medziotojas
Kugelis su fazaniena (ir šratais)
Re: FAZANAS.
Posted: 2012-Feb-17 08:30
by medziotojas
Traški fazaniena su aštriai - saldžiarūgščiu padažu
Re: FAZANAS.
Posted: 2013-Dec-16 14:37
by medziotojas
Čia tiems kas neturi receptų
Re: FAZANAS.
Posted: 2018-Feb-18 18:20
by medziotojas
Fazanų skrandukai virti - kepti su garstyčiom ir svogūnų - apelsinų pagardu !
Re: FAZANAS.
Posted: 2018-Feb-19 16:06
by medziotojas
O čia Gerulės firminis fazanienos bulijonas