Pasiūlykite receptą
- svetimas
- Administratorius
- Posts: 2623
- Joined: 2006-Jul-30 18:32
- Location: kaunas
Re: Pasiūlykite receptą
as kiek metu medzioju tiek metu serna valgau kaip kiauliena , darau saslykus desras ir ttt, aisku mesa visada tikrinu . jai kas pasakys kad as durnas tai galiu pasakyt kad pirkdami turgui mesa galit ne tik trihina pasigaut bet ir padlienos apsivalgyt
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
- Strelcius
- Super Men
- Posts: 3719
- Joined: 2006-Aug-01 21:30
- Location: Kaunas
- Contact:
Re: Pasiūlykite receptą
a vo draugas mielas reikejo nuo ir pradeti: "megaukites atsakingai" nes as jau prie desros ejau pasimt nol zybenarz wrote:Na, nieks nesiūlo kemšant kiekvieną dieną dideliais kiekias šernienos patikalus užsigerti kibirėliais degcinaisės. Čia patariama, kad jei neapdorotą termiškai ragauji (šašlykai, dešros), tai sveikintina čierkute vieną kitą vardan apetito išlenkti.
tauta pragirdysi
Lietuvis
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 688
- Joined: 2010-Mar-29 17:54
- Location: Vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Aha, pasiūlėm čia receptuką. Tik toks offtopinis gavosi
- Plastic
- Jaunas medžiotojas
- Posts: 233
- Joined: 2008-Nov-17 13:35
- Location: Vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Ne konservuoja, o sumazina skrandzio rukstinguma, ko pasekoje trichinos kevalas nera sugrauziamas skrandzio rugsties ir kartu su kevalu iseina ten kur ir sakei.. Tik vat beda, nelabai aisku, kiek tos degtines reikia isgert, kad tas rugstingumas nukristu tiek, kad to kevalo nesuardytu, vienam zmogui gali uztekti 100gr kitam ir 0,5 ar 0,7 negana, todel siuo receptu pasitiketi nevertetu.Tadzis wrote:Trihinos neuzmusa, bet konservuoja, o uzsikonservave leliukes pasisalina naturaliu keliu , tai yra
- Marius1971
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 1252
- Joined: 2009-Jul-27 10:26
Re: Pasiūlykite receptą
paskaiciau ir priejau isvados:
ŠERNIENA+TRICHINA+C2H5OH=
ŠERNIENA+TRICHINA+C2H5OH=
-
- Administratorius
- Posts: 396
- Joined: 2009-Jul-31 11:03
- Location: Panevezys(Chicago)-Birzai-Zarasai
Re: Pasiūlykite receptą
Chebryte-pamačykit,reikia šernienos vyniotinio receptuko.BUTINAI,ir kuo greičiau
laikas praleistas medžioklėje neįskaičiuojamas į gyvenimo trukmę
- sharakanas
- Super Men
- Posts: 1988
- Joined: 2006-Sep-19 23:09
- Location: Birzai
Re: Pasiūlykite receptą
ot ti stebukls. jami mesas, geriausiai siaip tinka serno, ar kito zvero sonkauliai, ispjauni sonkaulius, da padauzai su karbonadiniu plaktuku, jami biski farso, morka, gali det biski sonines, siek tiek zaliuju zirneliu, pagal skoni prieskoniu, cesnaku . suvynioji i kepimo rankove apsuki stipriai storu siuliu ar visvute kad laikytus forma, sauni int orkaiti. kokiai valandai. istraukus is orkaites neisvyniojam da, dedam and lentutes dedam kita lentute ant visrsaus ir suslegiam kol ataus. po ta jau mozna ragaut
Taupykime vandeni, gerkime alu
bezdelnikam alus gerti sveika
bezdelnikam alus gerti sveika
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19467
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Pievose ir miškuose - raudonėlių laukai.
http://www.grynas.lt/gyvenimas/pievose- ... d=46303969
puikus prieskonis prie žvėrienos
http://www.grynas.lt/gyvenimas/pievose- ... d=46303969
puikus prieskonis prie žvėrienos
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- Marius1971
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 1252
- Joined: 2009-Jul-27 10:26
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19467
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Lietuviai moka valgyti krevetes, bet ne vėžius
http://www.grynas.lt/gyvenimas/lietuvia ... d=47847271
http://www.grynas.lt/gyvenimas/lietuvia ... d=47847271
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19467
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- GRIZLEY
- Super Men
- Posts: 1884
- Joined: 2008-Jan-01 23:12
- Location: vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Kaip sakoma ir as ten buvau,ir ta stebuklingo skonio kamoliuka ragavau,a skonis superinis,lauksim recepto.
Kas globoja, tas ir medžioja
Re: Pasiūlykite receptą
Stirnienos Kaštonas
(kukulis)
Stirniena 0,5kg
Kiauliena 0,5kg
Džiovinti baravykai
Svogūnai
Prieskoniai maltai mėsai žvėrienai
Druska, pipirai
Krakmolas
Kiaušiniai
Batonas
Aliejus
Grietinė
Stirniena sumalama, geriau minkšta (kumpis, mentės mėsytė). Į ją dedame kiaulienos faršą bei prieskonius (prieskonių labai daug nedėkite, nes vis vien juos nustelbs grybų aromatas. Taip pat įberiame valgomą šaukštą bulvių krakmolo ir viską gerai išmaišykime.
Įdarui:
Atmarkiname ir išsiverdame džiovintus baravykus. Kol grybukai truputį vėsta, smulkiai susipjaustome du normalius svogūnus. Svogūnus apkepame aliejuje, kol jie kepa sumalame grybus ir sudedame į kepamus svogūnus. Gardiname druska pagal skonį. Pačioje pabaigoje įdedame vieną valgomą šaukštą grietinės ir išmaišome. Po minutės nuimame nuo viryklės ir pastatome vėsti. Kol pas mus vėsta įdaras, ruošiame kiaušinio plaktinį bei pjaustome batoną ( batono riekelę pjauname išilgai, o paskui skersai šiaudeliais 5-7mm.pločio).
Kaštono formavimas:
Kaštonas formuojamas cepelino principu. Imamas faršas, išplečiamas, į vidų dedame įdarą ir suformuojame kukulį, kurį merkiame į plakinį ir apvoliojame batono šiaudeliuose. Toliau mūsų suformuotas kaštonas verdamas fritiūrinėje, kol visas gražiai apskrus ( kas nenaudojate fritiūrinės, galite virti tiesiog puode aliejuje, svarbu, kad būtų pilnai apsemtas).
Patiekimas:
Kaštonas patiekiamas su bulvių koše, su turimomis šviežiomis daržovėmis. Be to kaštoną užpilame dviem arbatiniais šaukšteliais lydyto sviesto. Skanaus!
(kukulis)
Stirniena 0,5kg
Kiauliena 0,5kg
Džiovinti baravykai
Svogūnai
Prieskoniai maltai mėsai žvėrienai
Druska, pipirai
Krakmolas
Kiaušiniai
Batonas
Aliejus
Grietinė
Stirniena sumalama, geriau minkšta (kumpis, mentės mėsytė). Į ją dedame kiaulienos faršą bei prieskonius (prieskonių labai daug nedėkite, nes vis vien juos nustelbs grybų aromatas. Taip pat įberiame valgomą šaukštą bulvių krakmolo ir viską gerai išmaišykime.
Įdarui:
Atmarkiname ir išsiverdame džiovintus baravykus. Kol grybukai truputį vėsta, smulkiai susipjaustome du normalius svogūnus. Svogūnus apkepame aliejuje, kol jie kepa sumalame grybus ir sudedame į kepamus svogūnus. Gardiname druska pagal skonį. Pačioje pabaigoje įdedame vieną valgomą šaukštą grietinės ir išmaišome. Po minutės nuimame nuo viryklės ir pastatome vėsti. Kol pas mus vėsta įdaras, ruošiame kiaušinio plaktinį bei pjaustome batoną ( batono riekelę pjauname išilgai, o paskui skersai šiaudeliais 5-7mm.pločio).
Kaštono formavimas:
Kaštonas formuojamas cepelino principu. Imamas faršas, išplečiamas, į vidų dedame įdarą ir suformuojame kukulį, kurį merkiame į plakinį ir apvoliojame batono šiaudeliuose. Toliau mūsų suformuotas kaštonas verdamas fritiūrinėje, kol visas gražiai apskrus ( kas nenaudojate fritiūrinės, galite virti tiesiog puode aliejuje, svarbu, kad būtų pilnai apsemtas).
Patiekimas:
Kaštonas patiekiamas su bulvių koše, su turimomis šviežiomis daržovėmis. Be to kaštoną užpilame dviem arbatiniais šaukšteliais lydyto sviesto. Skanaus!
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19467
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Pasiūlykite receptą
Ačiū už skanų receptuką
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas