30-06 wrote:..Jei kur nors rasi tuos ziedus atskirai,pranesk-nepasididziuok .
romka pakišo gerą mintį apie leupold'o gamybos bazes ir greito nuėmimo žiedus. Ir kaina ne fokiška. http://www.swfa.com/c-106-leupold-quick ... bases.aspx
Permečiau forumuose atsiliepimus Chebrytė patenkinta, nuėmus ir uždėjus optiką - tas pats 0. Ką manai? Tik, kad kolimatoriui šis variantas netiks .
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga ! Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti. "Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Neduosiu aš jums ramybės , domina jūsų nuomonė apie optinio taikiklio bazės,( ar bazių ) tvirtinimo būdus prie graižvo. Ar prisukant būtina klijuot? Vieni šneka, kad būtina klijuoti (epoksidiniais klijais ir t.t.), kiti tam prieštarauja...
Kokios jūsų mintys ir pastebėjimai?
atomas12 wrote:Neduosiu aš jums ramybės , domina jūsų nuomonė apie optinio taikiklio bazės,( ar bazių ) tvirtinimo būdus prie graižvo. Ar prisukant būtina klijuot? Vieni šneka, kad būtina klijuoti (epoksidiniais klijais ir t.t.), kiti tam prieštarauja...
Kokios jūsų mintys ir pastebėjimai?
Na aš visada klijuoju , ar kai sau dedu optiką ar kai draugams . Klijuoti verta dėl dviejų priežasčiu:
1. nors geri ir brangūs laikikliai (EAW, MAK...), bet visviena nebus idealaus prigludimo tarp bazės ir uokso.
2. nuima apkrovą nuo bazės sujungimo varžtelių.
Orinukams gal ir nebūtina
Virvės nepastumsi, ją galimą tik patraukti, tačiau reikia neužmiršti, kad ji geba ir nutrūkti
vilniuje atsidare naujas Vollit. iki 16 berods sausio 20 % nuolaida viskam. turejo ir meoptu kazka, bet stipriai jas slave, nes sake gavosi pigiau nei is JAV siustis, pabandyk pasidometi
aga, a as dar pazistu zmogeliuka kuris ten vadovauja ir ne as vienas pazistu, mazyla ir tomasss labai gerai ji pazista jau nuolaidu tai manau gausiu jei reiks
Taupykime vandeni, gerkime alu
bezdelnikam alus gerti sveika