GINKLAI

Viskas apie ginklus ir šovinius...
Консультация специалистов. Всё про охотничие снорежение и т.д.
Strelcius
Super Men
Super Men

Re: GINKLAI

Post by Strelcius »

ups, kai as pirkau braunyka, detuve papildomai buvo 100 lt :shock:
Lietuvis
atomas12
Jaunas medžiotojas
Jaunas medžiotojas

Post by atomas12 »

Lietuvos Respublikos ginklų fonde galite užsisakyti jus dominantį šaunamąjį ginklą:
http://www.lgf.lt/index.php?-1813183699
Kas tarnavo kariuomenėje - cirke nesijuokia.
Image
Giedryss
Varovas
Varovas

Post by Giedryss »

Noriu paklaust <daktaras>.O koks pas tave sautuvelis 5.6X50R Mag? Gal cekas? As irgi toki kalibra tampausi,tik va biski gaidukas kietokas,gal zinot kaip pareguliuot?
daktaras
Jaunas medžiotojas
Jaunas medžiotojas

Post by daktaras »

Giedryss wrote:Noriu paklaust <daktaras>.O koks pas tave sautuvelis 5.6X50R Mag? Gal cekas? As irgi toki kalibra tampausi,tik va biski gaidukas kietokas,gal zinot kaip pareguliuot?
Pas mane Blaser. O pas tave sneleris yra?
Giedryss
Varovas
Varovas

Post by Giedryss »

Vat butent,kad snelerio nera,o yra keiciamas 12-tukas,ir lygiam gaidukas kaip ir norma,bet kaip graiztvui biski per kietas,na bent jau "nuo rankos" saunant. Pas mane BRNO ZBK 110. Netradicinis sautuvelis,apie kuri randu labai mazai info.
daktaras
Jaunas medžiotojas
Jaunas medžiotojas

Post by daktaras »

Giedryss wrote:Vat butent,kad snelerio nera,o yra keiciamas 12-tukas,ir lygiam gaidukas kaip ir norma,bet kaip graiztvui biski per kietas,na bent jau "nuo rankos" saunant. Pas mane BRNO ZBK 110. Netradicinis sautuvelis,apie kuri randu labai mazai info.
o varztuko nera, kur breguliuotusi?
reik, pas meistra vezti, kad papieluotu, ir bus gerai.
Giedryss
Varovas
Varovas

Post by Giedryss »

Na matyt kad teks pas meistra kreiptis,nes pats nelabai noriu lyst...paskui kai papieluosiu ka nors ne ten kur reikia bus daug juoko is apuoko :oops:
Tadzis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Tadzis »

Sveiki
Esu naujokas šiame forume :oops: , todėl galiu buti ir neišgirstas interneto platybėse :sorry: , bet pabandysiu paklausti :)
Sprendžiu susidariusia dilema (vis dar sprendžiu)
Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62 kokia tikroji atatranka??? Va čia ir reikėtų jūsų pagalbos, gal atsirastu žmonių turinčių ir galinčių susitikti šaudykloje ar kt. vietoje ir leisti keletą kartų :icc04:
Savaime aišku už šaudmenis bus atsiskaityta ir pavaišint :beer: neatsisakysiu :)
P.S.
Tik nepulkit smerkti dramblių nemedžiosiu, dėl smulkesnio kalibro esu apsisprendęs, tik su rimtesniu vis dar kankinuosi :o
svetimas
Administratorius
Administratorius

Post by svetimas »

aš turiu 9,3x62 jai yra noras galesiu duot prasaut syki kita :) parašyk jai domina o kas liečia mesos draskyma ar drambliu medžiojima galiu pasakyt tik tiek kad kalba tie kas nera net čiupinejas tokio kal :wink:
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
Tadzis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Tadzis »

svetimas wrote:aš turiu 9,3x62 jai yra noras galesiu duot prasaut syki kita :) parašyk jai domina o kas liečia mesos draskyma ar drambliu medžiojima galiu pasakyt tik tiek kad kalba tie kas nera net čiupinejas tokio kal :wink:
Aisku noras yra (vienu klaustuku maziau bus), ir su dideliu dekingumu priimu pasiulyma tik va kur susimatyti ir kada laisvo laiko turim ?
30-06
Administratorius
Administratorius

Post by 30-06 »

Tadzis wrote: Sprendžiu susidariusia dilema (vis dar sprendžiu)
Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62
As gal buciau uz sauer S202 ir 9.3x62 kalibra.Uz saueri gal vien tik del to,kad jis dvelkia klasika.Blaseris, siu laiku "techno" kurinys.Savo suvio savybemis mazai kas galetu su juo konkuruot bet....... :no: .Uz 9.3x62 gal del to,kad jis ne toks greitas ir pakankamai "sunkus".Nelabai "bijo" zoliu ar krumu.Tinkamas medzioklei miske.
Geras veterinorius visad gali padeti blogam sokejui
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
Tadzis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Tadzis »

Del siu isvardintu savybiu kaip tik ir mastau apie si kalibra, nes daznas atvejis , ziema sedi bokstelyje sniegas per krumoksnius gerai matosi atejes sernas, bet sauti, kaip ir nera galimybes :(
o daznai jis is tu krumoksniu ir neislenda
Kitas dar pamastymas daroma skyle, sprendziant pagal siuos metus kai sauni serna ~160-200kg ir ji susirandi uz 100 ar daugiau metru, nors pataikyta tvarkingai ir ten kur reikia, nesinori tiek kulniuoti :no:
kabeza
Stažuotojas
Stažuotojas

Post by kabeza »

As uz Blaseri, Saueris man asmeniskai nelabai limpa
life`s a game hunting is serious
svetimas
Administratorius
Administratorius

Post by svetimas »

na čia vieningos nuomones niekad nebus, aš isigyjau blaser ir džiaugiosi.
saviškiam kolkas jokiu pretenziju neturiu, konstrukcija paprasta patikima .del spynos konstrukcijos šautuvas ganetinai trumpas patogus naudot miške.na aš kolkas už blaser visom keturiom :)aišku sauer irgi ne š nieko peikt negaliu kaip sakant neturiu teisės :) kai turėsiu abu modelius tada galesiu drasiai sakyt tas ar anas geresnis :wink:
tadzi okas dėl laiko tai parašyk i asmenini arba pasuk man 865040574 pasišnekesim ,susitarsim :wink:
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
sonyx
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by sonyx »

Tadzis wrote: Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62 kokia tikroji atatranka???
kickstopai tam yra, jei atatrankos labai bijai. is 300 siulyciau rinktis, nebent nedomina tolimi suviai
Gamtos viespats ne tas, kuris naikina, bet tas, kuris kuria. Tik giliai moksliskai, o ne ukiskai savanaudiskas gamtos pertvarkymas duos naudos zmonijai.
Tadas Ivanauskas
Post Reply