GINKLAI
- Strelcius
- Super Men

- atomas12
- Jaunas medžiotojas

Re: GINKLAI
Lietuvos Respublikos ginklų fonde galite užsisakyti jus dominantį šaunamąjį ginklą:
http://www.lgf.lt/index.php?-1813183699
http://www.lgf.lt/index.php?-1813183699
Kas tarnavo kariuomenėje - cirke nesijuokia.

- Giedryss
- Varovas

Noriu paklaust <daktaras>.O koks pas tave sautuvelis 5.6X50R Mag? Gal cekas? As irgi toki kalibra tampausi,tik va biski gaidukas kietokas,gal zinot kaip pareguliuot?
-
daktaras
- Jaunas medžiotojas

Pas mane Blaser. O pas tave sneleris yra?Giedryss wrote:Noriu paklaust <daktaras>.O koks pas tave sautuvelis 5.6X50R Mag? Gal cekas? As irgi toki kalibra tampausi,tik va biski gaidukas kietokas,gal zinot kaip pareguliuot?
- Giedryss
- Varovas

Vat butent,kad snelerio nera,o yra keiciamas 12-tukas,ir lygiam gaidukas kaip ir norma,bet kaip graiztvui biski per kietas,na bent jau "nuo rankos" saunant. Pas mane BRNO ZBK 110. Netradicinis sautuvelis,apie kuri randu labai mazai info.
-
daktaras
- Jaunas medžiotojas

o varztuko nera, kur breguliuotusi?Giedryss wrote:Vat butent,kad snelerio nera,o yra keiciamas 12-tukas,ir lygiam gaidukas kaip ir norma,bet kaip graiztvui biski per kietas,na bent jau "nuo rankos" saunant. Pas mane BRNO ZBK 110. Netradicinis sautuvelis,apie kuri randu labai mazai info.
reik, pas meistra vezti, kad papieluotu, ir bus gerai.
- Giedryss
- Varovas

Na matyt kad teks pas meistra kreiptis,nes pats nelabai noriu lyst...paskui kai papieluosiu ka nors ne ten kur reikia bus daug juoko is apuoko 
- Tadzis
- Patyręs medžiotojas

Sveiki
Esu naujokas šiame forume
, todėl galiu buti ir neišgirstas interneto platybėse
, bet pabandysiu paklausti
Sprendžiu susidariusia dilema (vis dar sprendžiu)
Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62 kokia tikroji atatranka??? Va čia ir reikėtų jūsų pagalbos, gal atsirastu žmonių turinčių ir galinčių susitikti šaudykloje ar kt. vietoje ir leisti keletą kartų
Savaime aišku už šaudmenis bus atsiskaityta ir pavaišint
neatsisakysiu
P.S.
Tik nepulkit smerkti dramblių nemedžiosiu, dėl smulkesnio kalibro esu apsisprendęs, tik su rimtesniu vis dar kankinuosi
Esu naujokas šiame forume
Sprendžiu susidariusia dilema (vis dar sprendžiu)
Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62 kokia tikroji atatranka??? Va čia ir reikėtų jūsų pagalbos, gal atsirastu žmonių turinčių ir galinčių susitikti šaudykloje ar kt. vietoje ir leisti keletą kartų
Savaime aišku už šaudmenis bus atsiskaityta ir pavaišint
P.S.
Tik nepulkit smerkti dramblių nemedžiosiu, dėl smulkesnio kalibro esu apsisprendęs, tik su rimtesniu vis dar kankinuosi
- svetimas
- Administratorius

aš turiu 9,3x62 jai yra noras galesiu duot prasaut syki kita
parašyk jai domina o kas liečia mesos draskyma ar drambliu medžiojima galiu pasakyt tik tiek kad kalba tie kas nera net čiupinejas tokio kal 
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
- Tadzis
- Patyręs medžiotojas

Aisku noras yra (vienu klaustuku maziau bus), ir su dideliu dekingumu priimu pasiulyma tik va kur susimatyti ir kada laisvo laiko turim ?svetimas wrote:aš turiu 9,3x62 jai yra noras galesiu duot prasaut syki kitaparašyk jai domina o kas liečia mesos draskyma ar drambliu medžiojima galiu pasakyt tik tiek kad kalba tie kas nera net čiupinejas tokio kal
- 30-06
- Administratorius

As gal buciau uz sauer S202 ir 9.3x62 kalibra.Uz saueri gal vien tik del to,kad jis dvelkia klasika.Blaseris, siu laiku "techno" kurinys.Savo suvio savybemis mazai kas galetu su juo konkuruot bet.......Tadzis wrote: Sprendžiu susidariusia dilema (vis dar sprendžiu)
Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62
Geras veterinorius visad gali padeti blogam sokejui
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
- Tadzis
- Patyręs medžiotojas

Del siu isvardintu savybiu kaip tik ir mastau apie si kalibra, nes daznas atvejis , ziema sedi bokstelyje sniegas per krumoksnius gerai matosi atejes sernas, bet sauti, kaip ir nera galimybes
o daznai jis is tu krumoksniu ir neislenda
Kitas dar pamastymas daroma skyle, sprendziant pagal siuos metus kai sauni serna ~160-200kg ir ji susirandi uz 100 ar daugiau metru, nors pataikyta tvarkingai ir ten kur reikia, nesinori tiek kulniuoti
o daznai jis is tu krumoksniu ir neislenda
Kitas dar pamastymas daroma skyle, sprendziant pagal siuos metus kai sauni serna ~160-200kg ir ji susirandi uz 100 ar daugiau metru, nors pataikyta tvarkingai ir ten kur reikia, nesinori tiek kulniuoti
- kabeza
- Stažuotojas

- svetimas
- Administratorius

na čia vieningos nuomones niekad nebus, aš isigyjau blaser ir džiaugiosi.
saviškiam kolkas jokiu pretenziju neturiu, konstrukcija paprasta patikima .del spynos konstrukcijos šautuvas ganetinai trumpas patogus naudot miške.na aš kolkas už blaser visom keturiom :)aišku sauer irgi ne š nieko peikt negaliu kaip sakant neturiu teisės
kai turėsiu abu modelius tada galesiu drasiai sakyt tas ar anas geresnis 
tadzi okas dėl laiko tai parašyk i asmenini arba pasuk man 865040574 pasišnekesim ,susitarsim
saviškiam kolkas jokiu pretenziju neturiu, konstrukcija paprasta patikima .del spynos konstrukcijos šautuvas ganetinai trumpas patogus naudot miške.na aš kolkas už blaser visom keturiom :)aišku sauer irgi ne š nieko peikt negaliu kaip sakant neturiu teisės
tadzi okas dėl laiko tai parašyk i asmenini arba pasuk man 865040574 pasišnekesim ,susitarsim
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
- sonyx
- Patyręs medžiotojas

kickstopai tam yra, jei atatrankos labai bijai. is 300 siulyciau rinktis, nebent nedomina tolimi suviaiTadzis wrote: Blaser R93 ar Sauer S202
kita dilema keletas kalibru tokiu kaip .300win mag, .300WSM ir 9.3X62 kokia tikroji atatranka???
Gamtos viespats ne tas, kuris naikina, bet tas, kuris kuria. Tik giliai moksliskai, o ne ukiskai savanaudiskas gamtos pertvarkymas duos naudos zmonijai.
Tadas Ivanauskas
Tadas Ivanauskas