laukiam laukiam issiziojemedziotojas wrote:Bet jau pagal viską turėtų po biski varvėt, ar da ne ?
beje ar kas darot su avizom? kazkada bandziau tai nieko gero nesigavo, gal ka ne taip dariau
siaip tai raugiam kaimiskai

laukiam laukiam issiziojemedziotojas wrote:Bet jau pagal viską turėtų po biski varvėt, ar da ne ?

jeigu jau begsmedziotojas wrote:Savaitgalį galėsiu pasidalinti patirtimi

a tai jei lietus?Strelcius wrote:nerzaveikos loveliai ir trilitriai stiklainiai

a va tokiems tai dar kazkur besimetanciu kapkanu yrasharakanas wrote:as ti kep randu miskan ti tik bidonan susipilu ir vsio

juokauju aisku. siaip nelabai as ir megejas esu sulos. nebent tik sviezios, bet rauginta man visai ne prie dusiosDJ wrote:a va tokiems tai dar kazkur besimetanciu kapkanu yrasharakanas wrote:as ti kep randu miskan ti tik bidonan susipilu ir vsio

dar gali kokia apelsino ar citrinos skiltele imest irgi nepamaiso vakuojant, bet tada jau gauni ale limonadasharakanas wrote:juokauju aisku. siaip nelabai as ir megejas esu sulos. nebent tik sviezios, bet rauginta man visai ne prie dusiosDJ wrote:a va tokiems tai dar kazkur besimetanciu kapkanu yrasharakanas wrote:as ti kep randu miskan ti tik bidonan susipilu ir vsiosimet va gavau receptuka tai reiks ismegint. sviezia sula uzkaitint, siek tiek cukraus ir uzvekuot slainikuos. liuks skonis gaunas