Optikos

Viskas apie ginklus ir šovinius...
Консультация специалистов. Всё про охотничие снорежение и т.д.
krikstas
Varovas
Varovas

Post by krikstas »

Ka manote apie sia optika Leupold 3.5-10x50 VX-III Matte Illuminated Reticle Telescopic Sight (german #4). Kaina apie 2900 lt. su parsiuntimu ir dangteliais. Pliusas, kad sioje yra metrine sistema. Gal kas turite Leupold, idomu kaip matomumas prietemoje ir ar skale juda didinant vaizda.
medzioklis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by medzioklis »

Gal kas zino prahoje ginklu parduotuve kur butu galima isigyti MEOPTA
audrys
Stažuotojas
Stažuotojas

Post by audrys »

Skaitau skaitau as jusu komentarus apie optikas, taip iseina, kad mane "Vilniaus ginklai" apgavo, as tai nusipirkau LOW 2,5-10x56...
Nu bet jau ji pas mane treti metai jokiu nusiskundimu neturiu, kas liecia skaidruma - tai nieko nenusileidzia meoptom, kalibras 30-06, suvius laiko, nei karto nusimusus nebuvo...
Gal kas turit? Pasidalinkit savo dziaugsmais arba vargais :)
audrys
Stažuotojas
Stažuotojas

Post by audrys »

audrys wrote:Skaitau skaitau as jusu komentarus apie optikas, taip iseina, kad mane "Vilniaus ginklai" apgavo, as tai nusipirkau LOW 2,5-10x56...
Nu bet jau ji pas mane treti metai jokiu nusiskundimu neturiu, kas liecia skaidruma - tai nieko nenusileidzia meoptom, kalibras 30-06, suvius laiko, nei karto nusimusus nebuvo...
Gal kas turit? Pasidalinkit savo dziaugsmais arba vargais :)
Viskas aisku, peiket peiket, LOW optikas o pasirodo niekas, is kritikavusiu, neturi ir niekas nezino kas cia per optikos... :D
Kęstutis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Kęstutis »

Kolegos, noriu isgirsti nuomone apie Bauer optikas. Kazkas minejo, kad geras kainos/kokybes santykis. Kiek zinau Jagteke jomis prekiauja?
medziotojas
Administratorius
Administratorius

Post by medziotojas »

Pas Gedasa pasiteirauk, pas ji, pas mane, pas kolega ir dar kazkas jame Jagteke. Nusiskundimu neturiu :D
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Kęstutis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Kęstutis »

medziotojas wrote:Pas Gedasa pasiteirauk, pas ji, pas mane, pas kolega ir dar kazkas jame Jagteke. Nusiskundimu neturiu :D
Nu dekui, pabandysiu sukontaktuoti :-)
sharakanas
Super Men
Super Men

Post by sharakanas »

medziotojas wrote:Pas Gedasa pasiteirauk, pas ji, pas mane, pas kolega ir dar kazkas jame Jagteke. Nusiskundimu neturiu :D
as da jamiau :D neblogai pakol kas rodo :D
Taupykime vandeni, gerkime alu :D
bezdelnikam alus gerti sveika :D
Kęstutis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Kęstutis »

sharakanas wrote:
as da jamiau :D neblogai pakol kas rodo :D
O kokių parametrų būna? Nete nieko nerandu apie Bauer HJB :(
Gedasas
Super Men
Super Men

Post by Gedasas »

Kęstutis wrote:
O kokių parametrų būna? Nete nieko nerandu apie Bauer HJB :(
internete surast tikrai sunku, kol pats neivedziau pati gamintoja, tol nieko neradau... http://www.bauerkg.de/00000098d60d21f0a ... 3f104.html

O optikos kokybe normali, panasiai kaip Hako, tik kaina zyyymiai mazesne :) Ryskumas geras, kryzius taikinio neuzstoja, svieciantis taskas reguliuojasi . Image
medziotojas
Administratorius
Administratorius

Post by medziotojas »

Kestuti, optiku tik laukia, kiek zinau. Buvau Zaloje, tai ten kazko gavo. ryt fotkes imesiu. Pas mane 3x9-56, bet geriau patinka 2,5x10-56.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
zilvez
Stažuotojas
Stažuotojas

Post by zilvez »

Sveki gal kas galite pasidalinti mintimis apie bušnelį 4200 2.5-10x50, 30mm. Įdomu būtu sužinoti kaip medžioklėje dirba šios optikos tinklelis(ploni siulai šviečiatis taškas) planuoju įsigyti,bus ant 308w. Ką manote?
30-06
Administratorius
Administratorius

Post by 30-06 »

zilvez wrote:Sveki gal kas galite pasidalinti mintimis apie bušnelį 4200 2.5-10x50, 30mm. Įdomu būtu sužinoti kaip medžioklėje dirba šios optikos tinklelis(ploni siulai šviečiatis taškas) planuoju įsigyti,bus ant 308w. Ką manote?
Manome,kad tai labai padori optika,uz ne itin didelius pinigus.Turiu ja ketverius metus ir keist nesiruosiu. Elite 4200 priskiriama prie gan aukstos klases japonisku optiku.
Sviesi,aliuminio lydinio korpusas,tiesiog puikiai besireguliuojantis taskas(nuo vos iziurimo,iki itin ryskaus),atspari atatrankai.Gamintojas teigia,kad duoda 10 000 suviu garantija is 375 magnum kalibro.Ko daugiau reik?Asmeniskai man gal labiau patiktu,kad ploni siulai butu per visa objektyva.Kadangi optika su pasvietimu tai tie siulu sustorejimai kaip ir praranda prasme.Gerokai aptemus uzzibini taska ir nereik tu siulu is viso.Yra kaip yra.
Pirk ir tikrai nesigailesi. Image Image
zilvez
Stažuotojas
Stažuotojas

Post by zilvez »

30-06 parašykite savo optikos parametrus, aš nužiurėjau 2.5-10x50, skiriasi tinklelis, ten ploni siulai per visa, o centre švieč. taškas. Prieblandoje manau visada reikės naudoti pašviet., nes nelabai matysis tie ploni siuliukai. Buvau ilindes ir į gamintojo tinklalapį - pasirinkimo (su pašviet.) nėra, tik šis tinklelis. Pirksiu USA, kaina 448 doleriu.
Strelcius
Super Men
Super Men

Post by Strelcius »

na kaip ir sake 30-06, storas tinklelis nelabai reikalingas prietemoje, jei yra pasvietimas. vistiek i tinkleli neziuri, o i taska.
pas mane Meoptoi panasus kaip 3006 fotke, beveik identiskas, tai patumsy niekad i kryziu neziuriu, yra taskas. o kai sviesu, plonas kryzius smagiau bent man.
Lietuvis
Post Reply