Optikos
- krikstas
- Varovas

-
medzioklis
- Patyręs medžiotojas

- audrys
- Stažuotojas

Skaitau skaitau as jusu komentarus apie optikas, taip iseina, kad mane "Vilniaus ginklai" apgavo, as tai nusipirkau LOW 2,5-10x56...
Nu bet jau ji pas mane treti metai jokiu nusiskundimu neturiu, kas liecia skaidruma - tai nieko nenusileidzia meoptom, kalibras 30-06, suvius laiko, nei karto nusimusus nebuvo...
Gal kas turit? Pasidalinkit savo dziaugsmais arba vargais
Nu bet jau ji pas mane treti metai jokiu nusiskundimu neturiu, kas liecia skaidruma - tai nieko nenusileidzia meoptom, kalibras 30-06, suvius laiko, nei karto nusimusus nebuvo...
- audrys
- Stažuotojas

Viskas aisku, peiket peiket, LOW optikas o pasirodo niekas, is kritikavusiu, neturi ir niekas nezino kas cia per optikos...audrys wrote:Skaitau skaitau as jusu komentarus apie optikas, taip iseina, kad mane "Vilniaus ginklai" apgavo, as tai nusipirkau LOW 2,5-10x56...
- medziotojas
- Administratorius

Pas Gedasa pasiteirauk, pas ji, pas mane, pas kolega ir dar kazkas jame Jagteke. Nusiskundimu neturiu 
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
Ortegas Gasetas
- sharakanas
- Super Men

- Kęstutis
- Patyręs medžiotojas

-
Gedasas
- Super Men

internete surast tikrai sunku, kol pats neivedziau pati gamintoja, tol nieko neradau... http://www.bauerkg.de/00000098d60d21f0a ... 3f104.htmlKęstutis wrote:
O kokių parametrų būna? Nete nieko nerandu apie Bauer HJB
O optikos kokybe normali, panasiai kaip Hako, tik kaina zyyymiai mazesne

- medziotojas
- Administratorius

Kestuti, optiku tik laukia, kiek zinau. Buvau Zaloje, tai ten kazko gavo. ryt fotkes imesiu. Pas mane 3x9-56, bet geriau patinka 2,5x10-56.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Ortegas Gasetas
Ortegas Gasetas
- 30-06
- Administratorius

Manome,kad tai labai padori optika,uz ne itin didelius pinigus.Turiu ja ketverius metus ir keist nesiruosiu. Elite 4200 priskiriama prie gan aukstos klases japonisku optiku.zilvez wrote:Sveki gal kas galite pasidalinti mintimis apie bušnelį 4200 2.5-10x50, 30mm. Įdomu būtu sužinoti kaip medžioklėje dirba šios optikos tinklelis(ploni siulai šviečiatis taškas) planuoju įsigyti,bus ant 308w. Ką manote?
Sviesi,aliuminio lydinio korpusas,tiesiog puikiai besireguliuojantis taskas(nuo vos iziurimo,iki itin ryskaus),atspari atatrankai.Gamintojas teigia,kad duoda 10 000 suviu garantija is 375 magnum kalibro.Ko daugiau reik?Asmeniskai man gal labiau patiktu,kad ploni siulai butu per visa objektyva.Kadangi optika su pasvietimu tai tie siulu sustorejimai kaip ir praranda prasme.Gerokai aptemus uzzibini taska ir nereik tu siulu is viso.Yra kaip yra.
Pirk ir tikrai nesigailesi.

-
zilvez
- Stažuotojas

30-06 parašykite savo optikos parametrus, aš nužiurėjau 2.5-10x50, skiriasi tinklelis, ten ploni siulai per visa, o centre švieč. taškas. Prieblandoje manau visada reikės naudoti pašviet., nes nelabai matysis tie ploni siuliukai. Buvau ilindes ir į gamintojo tinklalapį - pasirinkimo (su pašviet.) nėra, tik šis tinklelis. Pirksiu USA, kaina 448 doleriu.
- Strelcius
- Super Men