Įvairūs teisiniai klausimai ir atsakymai

Viskas apie ginklus ir šovinius...
Консультация специалистов. Всё про охотничие снорежение и т.д.
fukas
Administratorius
Administratorius

Re: Įvairūs teisiniai klausimai ir atsakymai

Post by fukas »

neriakas wrote:Nebeturi kur deti bapkiu, tai galvoja dar pasireklamuos nemokamai :evil: . Esu susidures su ne vienu is ju, tai pasikele ojojoj :x
Neriakas manau, kad tu didžiai klysti :) visų pirma šiuo metu advokatai tikrai turi kur dėti bapkes, nes krizė jaučiasi ir jiems :( , antra kai kuriems iš šio sąrašo reklamuotis tikrai nereikia, geriausia jų reklama patenkintų klientų atsiliepimai :good: , trečia advokatų reklama draudžiama :roll: ketvirta, leisk paklausti o kokios dar profesijos negerų žmonių esi sustikęs...ir nusivylei visais tos pačios profesijos atstovais :twisted:
marcco
Super Men
Super Men

Post by marcco »

ir, o , bet, tačiau, fukai aš taip pat manau, kad čia tik reklama ;) kadangi šių riaušių organizatoriai ne tokie jau ir nekalti :wink: o jei ir nekalti, už kvailumą irgi reikia mokėti :D
sharakanas
Super Men
Super Men

Post by sharakanas »

neriakas wrote:Nebeturi kur deti bapkiu, tai galvoja dar pasireklamuos nemokamai :evil: . Esu susidures su ne vienu is ju, tai pasikele ojojoj :x
nu su antru is ju ne viena mieziuko litra esu prarijes :D tikrai nepasikeles :beer: :ROFL:
Taupykime vandeni, gerkime alu :D
bezdelnikam alus gerti sveika :D
fukas
Administratorius
Administratorius

Post by fukas »

na tada tegul pasisako pats Briedis jis čia reklamuojasi ar tikrai tiki sulaikytų mitinguotojų teisumu ir taikumu :D
Briedis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Briedis »

manantiems, kad advokatai babkes sakem kraunasi:

pirmiasia - tokia nuomone yra labai klaidinga. Advokatu per Lietuva yra virs 1600, vien Vilniuje 900. Tai patys pagalvokit ar tikrai visi advokatai milijonieriai. Tikrai ne visiems yra pasiturintys ir galintis sau leisti bet ka. Yra nemazai kuriems ne tik pragyvent, o ir isgyvent nelengva. Ypac dabar, kai valdzia mus (sakydamas mus, turiu omenyje ne tik advokatus) taip skriaudzia drakoniskais mokesciais. labai paprasta aritmetika - jei advokatas, notaras ar antstolis turi per menesi pajamu 3000 litu, jam (sumokejus visus mokescius) lieka tik apie 1100 lietuvisku doleriu. Jei pajamos 2000, lieka vos 700. Is kuriu reikia ir seima islaikyt, kontora, buta, uz kura susimoket, uz rysio paslaugas ir t.t. Taip, kad pamastykit.

manantiems, kad tai advokatu reklama:

fukas jau paminejo, kad advokatams reklama draudziama.
vakar si ideja ir si akcija kilo spontaniskai advokatu diskusijoje ir sia akcija siekiama ne pateisinti ar isteisinti kaltuosius, o (kaip buvo vakar mineta ir per zinias, jei ziurejot), kad nebutu nubausti nekaltieji ir, kad butu atkreiptas demesys ir i advokatu nepasitenkinima vykdomu tautos genocidu per ju mokesciu politika. Taip, kad klysta tie, kurie mano, kad tai tik pasipuuikavimas ir reklama. Sia akcija mes solidarizuojames su nepatenkintaisiais del tyciojimosi is tautos.
Tiesa, kaip moteris: nuoga gražiausia
marcco
Super Men
Super Men

Post by marcco »

Briedis wrote: Sia akcija mes solidarizuojames su nepatenkintaisiais del tyciojimosi is tautos.
vat dėl to ir galėtume pasiginčyt, ar dabartinė valdžia tyčiojasi iš tautos, ar tai darė ankstesnės :evil:
hunter330
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by hunter330 »

mano nuomonė tokia, kad jei būtų ankstesnės valdžios prastai labai valdę, tai krizė butų buvus tik Lietuvoj, o ne Europoj, dabr gi situacija visai kita, yra punktų ir tinkamų padėti įveikti sunkumus, tačiau dauguma visiškai netinkami, pvz mokesčiai, sunkmečiu didinami, kur tai matyta, dabar tik skatinami žmonės juos slėpti, kad išgyventų, tad iškart sumažės jų surinkimas į biudžetą.
Снаипер бъёт из далека, но всегда наверняка!
Optimistas studijuoja anglų kalbą, pesimistas-kiniečių, o realistas studijuoja kalašnikovo automatą
MIEGAS YRA TIEMS, KURIE NEŽINO KAS YRA MEDŽIOKLĖ.
Briedis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Briedis »

hunter330 wrote:mano nuomonė tokia, kad jei būtų ankstesnės valdžios prastai labai valdę, tai krizė butų buvus tik Lietuvoj, o ne Europoj, dabr gi situacija visai kita, yra punktų ir tinkamų padėti įveikti sunkumus, tačiau dauguma visiškai netinkami, pvz mokesčiai, sunkmečiu didinami, kur tai matyta, dabar tik skatinami žmonės juos slėpti, kad išgyventų, tad iškart sumažės jų surinkimas į biudžetą.
visiskai sutinku su tavim :good:

tik dar pridursiu - nors ir daugumoj atveju nesutinku su AMB pasisakymais, taciau vakar kazkurioj laidoj nuskambejo jo labai taikli fraze (atsiprasau, bet pazodziui nepamenu), kad dabar ateje i valdzia visiski profanai sujauke per ilga laika nusistovejusia mokesciu SISTEMA. butent sistema jau buvo susiformavusi, visi prie jos priprate. visi jau net priprato prie tos minties, kad reikia moketi mokescius, nelegalus verslai legalizavosi, valstybes ir sodros biudzetai buvo surenkami su kaupu. o dabar kas darosi? visiskas chaosas. net mokesciu inspekcija negali paaiskinti kaip mum dabar moketi mokescius, kaip vesti apskaita..
ir dar kyla itarimas, kad sita krize visiskai dirbtinai sukelta. truputi protingesnese valstybese mokescius dabar net mazina, kad surinkt mokescius, o musu "proto guzai" mauna paskutines kelnes..
senelis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by senelis »

Aš visiškai pritariu BRIEDŽIUI,ir nereikia svaidytis :evil:
Briedis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Briedis »

sharakanas wrote:
nu su antru is ju ne viena mieziuko litra esu prarijes :D tikrai nepasikeles :beer: :ROFL:
Sharai :beer: :friends:
raudonuot net verti, kaip nekalta mergaite :oops:
petiune
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by petiune »

as galiu pasakit viena- anksciau politikai is musu gyveno bet kazkaip netaip jautesi.bet dabartine valdzia tai absurdas visiskas :evil: kas tokius leidzia i seima-antana protiskai atsilikusi,azopa kuris i barzda auskara isiveres reikalauja buto vilniuj,ir daugeli tokiu paciu kaip site du.ir visi jie nori prasigivent is musu kisenes.aplamai kam mum reikalingas prezidentas kas gali paaiskint?jai seimas viska valdo.o seime susirinke jokdarei.ta krize patis padare politikai. :evil: keldami kainas ir prisigalvoja visokius mokescius.cia tik lietuvoj taip gali but, :evil: parduoda nafta ir dar lieka skoloj :lol: su tokia valdzia greit teks kelnias nusimaut. :evil:
Briedis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by Briedis »

petiune, mes patys issirinkom tuos juokdarius ;) deja :( tauta verta savo valdzios :( liudna tai sakyt, bet taip yra..
fukas
Administratorius
Administratorius

Post by fukas »

Briedis wrote:tauta verta savo valdzios :(
Briedi auksiniai žodžiai :good:
senelis
Patyręs medžiotojas
Patyręs medžiotojas

Post by senelis »

Aš jau seniai neinu balsuoti ir tikrai buvau už juokdarius,bet ka jie išdarinėja dabar jau visiškai nebejuokinga :evil:
fukas
Administratorius
Administratorius

Post by fukas »

senelis wrote:Aš jau seniai neinu balsuoti
seneli vadinasi jau seniai darai esminę klaidą nebalsuodamas pats leidi prabalsuoti kitiems
Post Reply