O varge...Gardis rašė:Sveiki, ruošiuosi įsigyti graižtvą lapiavimui tolimesniais atstumais, mąsčiau apie 22-250, tačiau forumuose radau pasisakymų kad šis kalibras dėl "prasto balistinio koef." nelabai tinkamas tolimiems šūviams. kokia būtų jūsų nuomonė ir pasiūlymai. Ačiū.
prieš pirkdamas pasidomėjau visapusiškai, tai kad man tai neaktualu- ne sportininkas.daktaras rašė:+ 22-250 vamzdzio resursas mazesnis nei 222 ar 223.
Tai kad 6 graižtvų vamzdukai trumpiau paprastai gyvena,nei 4,jei mano žinios neapgauna..Graižtvos ne tokios golios..Marius1971 rašė:prieš pirkdamas pasidomėjau visapusiškai, tai kad man tai neaktualu- ne sportininkas.daktaras rašė:+ 22-250 vamzdzio resursas mazesnis nei 222 ar 223.
Šiaip tai žiūrint koks vamzdžio graižtvo žingsnis ir koks kulkos svoris ir šovinių kokybė, "blogieji" jankiai šaudo drąsiai 3000 šūvių lengvomis kulkomis su lėtu graižtvo žingsniu (12-14)ir nesuka sau smegenų.
Manau 14 colių graižtvo žingsnis ir 3,2 g. kulka ir 6 graižtvų 22-250 vamzdis gyvens ne ką trumpiau nei 10 colių graižtvo žingsnis 3,2 g kulkai 4 graižtvų 223, o jei dar tas 223 dėvėtas...
6mmbr yra geras forumas, ten galima rasti viską apie vamzdžius, kankinosi ten jie nuo 3 iki 6 graižtvų ir finale liko su 6 graižtvomAlguzas rašė:Tai kad 6 graižtvų vamzdukai trumpiau paprastai gyvena,nei 4,jei mano žinios neapgauna..Graižtvos ne tokios golios..Marius1971 rašė:prieš pirkdamas pasidomėjau visapusiškai, tai kad man tai neaktualu- ne sportininkas.daktaras rašė:+ 22-250 vamzdzio resursas mazesnis nei 222 ar 223.
Šiaip tai žiūrint koks vamzdžio graižtvo žingsnis ir koks kulkos svoris ir šovinių kokybė, "blogieji" jankiai šaudo drąsiai 3000 šūvių lengvomis kulkomis su lėtu graižtvo žingsniu (12-14)ir nesuka sau smegenų.
Manau 14 colių graižtvo žingsnis ir 3,2 g. kulka ir 6 graižtvų 22-250 vamzdis gyvens ne ką trumpiau nei 10 colių graižtvo žingsnis 3,2 g kulkai 4 graižtvų 223, o jei dar tas 223 dėvėtas...
Pries kelis metus ieskojau info kodel mano TIKKA su 6 graiztvomMarius1971 rašė:mat graižtvo plotis įtakoja
Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių