Lygiavamzdžiai šautuvai
-
djxz
- Jaunas medžiotojas

Re: Lygiavamzdžiai šautuvai
O yea 16 cal. dvivamzdžių iž ar toz? nes kažkaip neesu matęs 
Noriu būti medžiokliu !!!
Nešaudai, o medžioji!
Žilvinas.
Nešaudai, o medžioji!
Žilvinas.
-
fukas
- Administratorius

Aš galiu tik vieną pasakyt, kad nesu laikęs iki 90 padaryto rusko šaunyko, tad ir spręsti apie jų naujų kokybę negaliu
Edma kada kada tu čia man ką įrodinėsi?
-
Vilius
- Jaunas medžiotojas

maniskis iz 93 pirkau deveta ir sauna neblogai kai pataikau ir kokybe gera ( taip sake p. Arunas) as juo nesiskundziu kiekvienam savaip vertybiu kartele pakelta
- svetimas
- Administratorius

yra 16 kal nera labai didele retenybedjxz wrote:O yea 16 cal. dvivamzdžių iž ar toz? nes kažkaip neesu matęs
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
- sharakanas
- Super Men

visi sautuvai sauna tik reik pataikyt
kai sakoma, plaxomu tancoru i jaica miesaiet 
Taupykime vandeni, gerkime alu 
bezdelnikam alus gerti sveika
bezdelnikam alus gerti sveika
- svetimas
- Administratorius

sauna visi sautuvai tik vieni ilgai tarnauja o kiti isklera po keliatos metu,tarp kitko petiunes naujas tozas o ezektoriai jau fuflo daro isivaizduok medziokles metu prasoka ezektorius o tu sovini krapstai ant linijos 10 min kol istrauki

- petiune
- Patyręs medžiotojas

ei fuflo nefuflo.bet man tas pats buvo su izu.sovinei su ta trumpa odega ir ikrisdavo.as daugiau tokiu nepirkau.aisku gal ir sautuvas kaltas bet jai taip tada visi sovinei kristu pro ezektorius,o cia kas3 kas4,kaip tai gali paaiskint..kodel su ilgu galu nekrenta. 
-
fukas
- Administratorius

aha paklausk Daktaro kaip mums iš kairės vienas Kėdainių šventėj iš gero itališko šaunyko palino, tol kol išvis iš linijos jį išmetėsvetimas wrote:sauna visi sautuvai tik vieni ilgai tarnauja o kiti isklera po keliatos metu,tarp kitko petiunes naujas tozas o ezektoriai jau fuflo daro isivaizduok medziokles metu prasoka ezektorius o tu sovini krapstai ant linijos 10 min kol istrauki![]()
- petiune
- Patyręs medžiotojas

nu taip saude jis gerai.
gerai kad i jusu puse atsisukes nebuvo.ot tau ir sautuvas geras.pats saudo gaiduko paspaust nereik 
- svetimas
- Administratorius

fukai nereikia klausti as salia stovejau jusu pats maciau ta snaiperi su makaronsciku kuriniu 
- petiune
- Patyręs medžiotojas

man ten toks vaizdas susidare,kad jo saugiklis atgal neatsoka,o jis uzdaridamas ant gaiduko laike,ir ji nuspausdavo uzdarant.kitaip neimanoma paaiskint kaip sautuvas gali pats issaut 
- Strelcius
- Super Men

ka cia irodinesi, duosiu paciupint ta iki 90-92mfukas wrote:Aš galiu tik vieną pasakyt, kad nesu laikęs iki 90 padaryto rusko šaunyko, tad ir spręsti apie jų naujų kokybę negaliuEdma kada kada tu čia man ką įrodinėsi?
Lietuvis
- GRIZLEY
- Super Men

noriu paklaust,noriu pas viena pazystama nupirkt lygiavamzdi sautuva senoviska,bet nera dokumentu ,ar imanoma kaip nors padaryt juos,jai zinot kaip ir kur atsakykit.
Kas globoja, tas ir medžioja
-
Gedasas
- Super Men

neprasidek..., be to su senovisku retai galima normaliai medziot, toki cik ant sienos kabyc, tegul pragrezia vamzdzius ir papigiaja parduodaGRIZLEY wrote:noriu paklaust,noriu pas viena pazystama nupirkt lygiavamzdi sautuva senoviska,bet nera dokumentu ,ar imanoma kaip nors padaryt juos,jai zinot kaip ir kur atsakykit.
- Strelcius
- Super Men

nu geras patarimas Gedasai
. pirma, bus legalizacija dar viena. kada xren znajet, bet tikrai bus. va tik tada ir pasidarysi tuos dokumentus.
antra, kas per nesamone pragrezinet vamzdzius?
pirma, koks tai sautuvas, o paskui medziosi ar ne, gresi ar ne. ne visi perka ginklus tam kad su jais tik medzioti. jei tai retas, vienetinis, meistro darytas ginklas, nekistos antgrubnagio rankos, jo ir verte bus nemaza.
antikvaru automobiliu niekas i metalo lauza neparduoda, vien tik del to, kad su jais isvaziuoja karta i metus
parasyk to ginko pavadinima, idomu cia man darosi
nebusiu konkurentas, siaip idomu ka ten atkasei 
antra, kas per nesamone pragrezinet vamzdzius?
antikvaru automobiliu niekas i metalo lauza neparduoda, vien tik del to, kad su jais isvaziuoja karta i metus
parasyk to ginko pavadinima, idomu cia man darosi
Lietuvis