1. ir 1 a - Kaip skaitote, ar LMŽD patenkina mūsų - medžiotojų lūkesčius ?
2. ir 2 a - Kaip skaitote, ar reikalinga joje pertvarka ?
Labai norėjau visų aktyvaus balsavimo

kledejot jau ten jusmedziotojas wrote:Šiandien buvo rimtas pokalbis net mūsų - senių tarpe, todėl ir norisi Jūsų kolegos rimtos šios padėties įvertinimo
Labai teisingai! Aš ir teip galvoju, todėl ir kritikuoju tuos užmojus išradinėti dviratį. "Organas" jau yra su savo nariais, fukcijomis ir veikla. Bėda, kad ta veikla labai jau nepastebima- dauguma LMŽD kadrų yra likę nuo senų laikų ir vis dar kažkodėl įsivaizduoja, kad yra baisiai reikalingi visiems Lietuvos medžiotojams ir atidirbti už gaunamus mokesčius jiems nereikia. Kitaip sakant kam keisti "organą" jei paprasčiau keisti neveikiančius kadrus jame.medziotojas wrote:Mariau, aš irgi tep galvojau kad pertvarka nereikalingaBet kuo toliau tuo labiau tikiu kad senus pirdilas reik keist į novatorišką ir GAL BŪT DAR NEPAGADINTĄ jaunimą
marcco wrote: Kitaip sakant kam keisti "organą" jei paprasčiau keisti neveikiančius kadrus jame.
marcco wrote:Labai teisingai! Aš ir teip galvoju, todėl ir kritikuoju tuos užmojus išradinėti dviratį. "Organas" jau yra su savo nariais, fukcijomis ir veikla. Bėda, kad ta veikla labai jau nepastebima- dauguma LMŽD kadrų yra likę nuo senų laikų ir vis dar kažkodėl įsivaizduoja, kad yra baisiai reikalingi visiems Lietuvos medžiotojams ir atidirbti už gaunamus mokesčius jiems nereikia. Kitaip sakant kam keisti "organą" jei paprasčiau keisti neveikiančius kadrus jame.medziotojas wrote:Mariau, aš irgi tep galvojau kad pertvarka nereikalingaBet kuo toliau tuo labiau tikiu kad senus pirdilas reik keist į novatorišką ir GAL BŪT DAR NEPAGADINTĄ jaunimą