Na, kolega, nereikia čia skelbti "viena boba sakė" lygio nuomonių. Kad lietuvių skalikų skaičius šalyje vienu metu buvo drastiškai mažas - tiesa, bet dabar jų daug daugiau ir veislė tikrai atsigauna. O atsigauna tikrai ne dėl to, kad buvo kergiami su dvarniaškom. Nu juokinga man vistiekMarius1971 rašė:italjanec, kiek girdėjau tai lietuviški skalikai buvo dirbtinai "atkurti" kergiant panašias į skalikus lenciūgines dvarniagas, tai nesistebėk skirtingais tos pačios veislės šunų temperamentais...nes nėra konkretaus veislės standarto matyt
Medeinis rašė:Na, kolega, nereikia čia skelbti "viena boba sakė" lygio nuomonių. Kad lietuvių skalikų skaičius šalyje vienu metu buvo drastiškai mažas - tiesa, bet dabar jų daug daugiau ir veislė tikrai atsigauna. O atsigauna tikrai ne dėl to, kad buvo kergiami su dvarniaškom. Nu juokinga man vistiekMarius1971 rašė:italjanec, kiek girdėjau tai lietuviški skalikai buvo dirbtinai "atkurti" kergiant panašias į skalikus lenciūgines dvarniagas, tai nesistebėk skirtingais tos pačios veislės šunų temperamentais...nes nėra konkretaus veislės standarto matyt
antraeilėse fntt ir sttfukas rašė:Mariuk tavęs paklausius man kartais kyla klausimas, kad ne prie dujų vamzdžių dirbi, bet prie kokio itin slapto, bet netgis labai itin informatyvaus ryšio kanalogal Wikileaks įkūrėjas kokis tavo giminaitis?
Deja viskas yra numatyta del standartuMarius1971 rašė:italjanec, kiek girdėjau tai lietuviški skalikai buvo dirbtinai "atkurti" kergiant panašias į skalikus lenciūgines dvarniagas, tai nesistebėk skirtingais tos pačios veislės šunų temperamentais...nes nėra konkretaus veislės standarto matyt
senelis rašė:na kad rotveileris butų prikišes savo pimpalą tai man pasakei naujovę ,patikėk kad ir mano indėlis vedant ta veislę tikrai nėra labai jau menkas
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių