medziotojas rašė: neįtikėtinai protas.
klube vienas taip pat turi taksa,tai jokio kito suns paieskom zveries neimam kaip tik jo,sernu jau yra surades n ir visiskai atitinka petiunes pasakojimapetiune rašė:nu nezinau turejau taksa,bet ka cia 3006papasakojo tai net is toli nepanasu i taksu savibes.laikos ant kranto kanalo stovi loja ant serno o taksas kartu su sernu isikabines i ausi plaukioja.ir seip dirbo superdar tokiu pajaskot reike.kaip isauklesi ta ir turesi,jai jis tik foteli mato name ir daugiau nieko tai ko noriet is suns tadu
nu čia dabasharakanas rašė:mano nuomone isvis griezta kas liecia sunu laikyma. bute laikyti suni, juo labiau medzioklini, tai tas pats kaip suns kankinimas.
tavo nikita panasi i suns ir kasaro misinimarcco rašė:nu čia dabasharakanas rašė:mano nuomone isvis griezta kas liecia sunu laikyma. bute laikyti suni, juo labiau medzioklini, tai tas pats kaip suns kankinimas.mana Nikita kotai visai į kankinį nepanaši..
nu ka nejuokais panašisharakanas rašė:tavo nikita panasi i suns ir kasaro misinimarcco rašė:nu čia dabasharakanas rašė:mano nuomone isvis griezta kas liecia sunu laikyma. bute laikyti suni, juo labiau medzioklini, tai tas pats kaip suns kankinimas.mana Nikita kotai visai į kankinį nepanaši..
![]()
![]()
![]()
![]()
juokaunu, mariau nepyk.![]()
Lietuvoj planuojama vada rudenį. Detaliau parašiau į asmeninę.studentsss rašė:Sveiki!
Ieskau siurksciaplaukio standartinio taksiuko. gal kas girdejote apie busima ar esama vada?
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)