Gedasas rašė: gal kas girdejot kur taip galima padaryt ?
As zinau kur galima pasidaryt

.Savoj virtuvej

.Tos skardines dezutes nelabai reikalingos.Galima panaudot didesnius ar mazesnius stiklainius,ir dar visokius uzsukamus indelius.Pvz. nuo majonezo.Bebriena ar serniena manau ,kad nera didelio skirtumo.Svarbu pataikyt prieskonius.Be to man skaniausia kai mesa pamaisyta.Pvz.briediena su serniena.Bet labai skanu ir vien serniena.Su bulbom kai uzvaaarai......eeech

.Dariau ir su kruopom.Man skaniausia su perlinem.Jos turi tokio "kleisterio".Paklijuoja ta visa marmala

.Super gaunasi ir zuvis ir antys.Reik tik uzsiimt.
Darydavau taip.I stiklainius prigrudi zalios,pjaustytos gabaliukais mesos,druskos,ivairiu pipiru,lauro lapu ir dar kokios tik nori velniavos.Uzsuki stiklaini.Kisi i autoklava ir uzpili vandens tiek,kad apsemtu stiklainius.Per ventili pripumpuoji kokia viena atmosfera oro.Statai ant ugnies ir kaitini tol ,kol slegis nepakyla iki kokiu 2,5 atmosferos.Tikiuos su skaiciais neklystu ??:roll: .Senokai bedariau.
Kai susidaro toks slegis,visa sita pragaro masina nukeli nuo ugnies ir palieki iki kitos dienos.Kai velnio katilas(man prie jo kazkaip visad nelabai smagu stovet

) atausta,atsriubuoji ji, ir jau gali statytis aprasojusia,40% butelka ant stalo.
Katila vis pasiskolindavau is draugelio.O siaip kiekvienam tikrai neprosal toki turet.Reiks kazkur pasidairyt.