Page 16 of 20
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Apr-26 16:20
by svetimas
kodel ziurkes uodega nelupta ? daug ka prarandi nelupes
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Jul-26 13:12
by Tungusas
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Aug-17 12:49
by Tungusas
bebras rukytas, velniskai skanu.
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Aug-17 17:32
by Gedasas
Tungusas wrote:bebras rukytas, velniskai skanu.
o kam ta marle ? kad mesa nepabegtu ?
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Aug-17 18:03
by sharakanas
gedasai i marle ir asei vynioju visu męsų kai rukau
be marles labai sudziuna
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Aug-18 00:34
by Strelcius
Gedasas norejo pasakyt kam ta marle jei yra moterisku pedkelniu
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Aug-18 12:07
by Tungusas
jo, kaip tik pedkelniu ir nera. Dar bandziau jei stambus gabalai i skalbiniu maisa (tankesnis toks yra 50x38 cm) is maximos imeti ir saugu.
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Sep-10 11:53
by Tungusas
pasidariau viena treciameti bebrusa, be jokio virimo, marinavau3 dienas po to i rukykla karstai, gal 8-9 val. per daug bet mesa prie kaulo visvien minksta. skanu velniskai
[attachment=1]20100905(007).jpg[/attachment
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Sep-10 16:49
by jura
vaizdelis,kaip sarkofagą pradarius
,bet pjūvio vietoj mėsytė skaniai žiūrisi
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Sep-10 19:36
by arz
Aha, vaizdelis kaip iš paskutinio National Geographic numerio apie Egipto mumijas. Bet svarbu turinys.
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Sep-13 10:20
by Tungusas
atsiprasau uz nuotraukas, gal nevykes is manes fotografas. bebras tikrai skanus, gal ir gerai kad rukomas buvo ilgiau nei reikia, nes nevirtas yra, taciau prie kaulo pats skanuminas.
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2010-Nov-02 19:10
by Darius74
Bebriaus uodegos gavos superines
. Anksciau nesu nei gamines, nei ragaves, nei mates kaip atrodo patiekalas. Perskaiciau visas jusu, kolegos, recepturas
, o padariau kaip as supratau
. Uodegas nulupau, paskui file padariau. Druska, pipirai, lauro lapai, krapai ir t.t pagal nuoziura, daugiau kaip savaite marinavos saldytuve. Sekmadieni i rukyklele, 2.5 valandos ir ant stalo ragaut. Truputi persudziau, taciau i vandens puoda ir pusvalandi nuviriau. Siltu neberagavau, taciau atsaldytos tai geros. Dariau dvi uodagas. Viena jauniklio ilga laiga uzsaldyta buvo, tai ji kiek "issileido". O kita didele, rudenine, tai ir skonis ir forma gera. Siandien dar su Vilniaus nefitruoru alum paragavau... marinuoti agurgai, cesnakinis padazas...niam niam niam ...
Aciu
. Patiko
. Butinai dar darysiu
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Apr-07 08:28
by medziotojas
senelis » Tre Bal 06, 2011 12:04 pm
Idedu trumpą receptuką:
- žvynuotą uodegos dalį, pakaitinu ant dujinės ir nulupu odą , įtrinu prieskoniais, neužmiršti smulkiai pjaustyto česnako, dedu į šaldytuvą ir laikau penkiatą dienų, po to dedu į skardą ir kepu, iškepta dar parukau ir skanaus.
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Apr-07 15:03
by jura
Susigundėm dešriukės iš bebrio susukt
i tokia visai skani išėjo
Re: Bebrienos vaišės
Posted: 2011-Apr-07 15:08
by laimosiux
jura wrote:Susigundėm dešriukės iš bebrio susukt ...
Na vaizdelis tai tikrai
Nors ir papietavus, bet apetitas sukilo bežiūrint