kolegų pageidavimu idedu bebro uodegos receptą
pagaunam bebrą,nulupam kailinius ir išpjaunam uodegą,ne tik žvynuotą dalį,bet ir kuo daugiau mėsos iki pat dubens. Uodegą pamerkiam į šaltą vandenį 10-12val.į vandenį įpilti šaukštą acto,po to nusausinam ir nulupam žvynuotą dangą/paprasčiausia pakaitintri virš liepsnos kol iškils pūslės ir su peiliu nunerti,neturintiems ugnies teks pavirinti vandenyje ir tada nulupti/.tada dedam į sandarų indą ir prieskoniuojam:kmynai,česnako skiltelės,žvėrienos prieskoniai,pipirai,druska,lauro lapų,prieskonių negailėti.Uždarom indą ir dedam į šaldytuvą,po 3d. išsiskirs skystis juo įtrinam uodegos žvynuotą dalį ir dar pasūdom/su protu/laikom dar 5d ,galima ilgiau.Tada kišam į kepimo rankovę ir kepam 45-60min/ priklausomai nuo uodegos dydžio/, po to rūkome 2-3val labai karštu dūmu,kas neturi rūkyklos galima ant grilinės grotelių pridengus medžiagos gabalu parūkinti.Man patinka tik nuimta,kol karšta,kitiems -atvėsusi
SĖKMĖS TAISANT,SKANAUS VALGANT
PAGAUNI:
NULUPI:
IŠRŪKAI:
SUVARTOJI:
Žodžiai "greit grįšiu" šuniui bereikšmiai.Jam aišku viena-tu IŠĖJAI.