a kur rukysi sukises i dirbtines? jos gi storus kiek man teko matyt? ar ne?Gedasas wrote:gal kur vilniuje matet dirbtinu zarnu skirtu rukymui arba jautienos zarnu? ba kiaulienos jau atsibodo, norisi paeksperementuot
Žvėrienos dešros.
- DJ
- Patyręs medžiotojas
Re: Žvėrienos dešros.
Tik medžiotoju tapes žmogus išsiskyrė iš kitų gyvūnų (G.Klark)
-
- Super Men
rukysiu seskinej, ten vienas zmogelis ruko jau daug metu, o storesnes gal maziau biski dumo gaus, ba ruko tas zmogelis 4 paras ant obels malkuDJ wrote: a kur rukysi sukises i dirbtines? jos gi storus kiek man teko matyt? ar ne?
- DJ
- Patyręs medžiotojas
va jau idomu daros, kaimynas, kai ruosi partijaity parukyc tai duok ziniuGedasas wrote:rukysiu seskinej, ten vienas zmogelis ruko jau daug metu, o storesnes gal maziau biski dumo gaus, ba ruko tas zmogelis 4 paras ant obels malkuDJ wrote: a kur rukysi sukises i dirbtines? jos gi storus kiek man teko matyt? ar ne?

-
- Super Men
nu tai duodu ziniaDJ wrote:va jau idomu daros, kaimynas, kai ruosi partijaity parukyc tai duok ziniu

- DJ
- Patyręs medžiotojas
nu va jau atsibastei savo girioseGedasas wrote:nu tai duodu ziniaDJ wrote:va jau idomu daros, kaimynas, kai ruosi partijaity parukyc tai duok ziniuba briedienos farsas jau bliude, dar reiks ir kiaulienos pasidaryc, tik reiks nuvaziuot pas ta rukininka ir paziurec ar eiles pries sventes nera, ba ten ir turginiai alia ukininkai lenkiska ruko ir paskum prie akropolio pardavineja kaip savo

- Strelcius
- Super Men
Kaune vezimu vezk. as jau keleta metu kisu tik i jautienos "barankes". maziau vargo nei su kiaulienos
zarnokas gerokai tvirtesnis 

Lietuvis
- medziotojas
- Administratorius
Tas šeškininis paprastai perrūko iki juodumo
du kart rūkiau ir du kart smalos dešras pasijamiau 

Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
-
- Super Men
tai cia kuriose parduotuvese, mesos specializuotose, turguj ar maximose ?Strelcius wrote:Kaune vezimu vezk. as jau keleta metu kisu tik i jautienos "barankes". maziau vargo nei su kiaulienoszarnokas gerokai tvirtesnis
-
- Super Men
man viena karta biski peruke, kitus kartus viskas ok buvo, bet dumo duoda gerai jis .. todel ir noriu storesnes pasidarytmedziotojas wrote:Tas šeškininis paprastai perrūko iki juodumodu kart rūkiau ir du kart smalos dešras pasijamiau
- IRMIS
- Jaunas medžiotojas
Gal rubiroido kokio uzmetamedziotojas wrote:Tas šeškininis paprastai perrūko iki juodumodu kart rūkiau ir du kart smalos dešras pasijamiau

- Strelcius
- Super Men
- Varovas32
- Jaunas medžiotojas
Re: žvėrienos dešros
Planuoju ir as daryti desras sendien !Idomu kaip prikemsat i dyrbtinas zarnas- rankom ar su mesmale?sharakanas wrote:skanaus bezdelnikaidesrytes jau pas mane balkone
![]()
Ir Planuoju visa mesa pjaustiti smulkei kazin ar nebus blogai,gal kokia nors dali sumalti geriau ?
- petiune
- Patyręs medžiotojas
siulau -malk visa mesa
- DJ
- Patyręs medžiotojas
mesa malk, o lasinukus tikrai jau pjaustyk, isbandytas reikalas, maldavom anksciau viska, daba lasinukus pjaustem visai kitokia desra, neapsivelus ir t.t.Varovas32 wrote:Planuoju ir as daryti desras sendien !Idomu kaip prikemsat i dyrbtinas zarnas- rankom ar su mesmale?sharakanas wrote:skanaus bezdelnikaidesrytes jau pas mane balkone
![]()
Ir Planuoju visa mesa pjaustiti smulkei kazin ar nebus blogai,gal kokia nors dali sumalti geriau ?

- sharakanas
- Super Men
norec pazet kep rankom kemsi mesa i zarnaVarovas32 wrote:Planuoju ir as daryti desras sendien !Idomu kaip prikemsat i dyrbtinas zarnas- rankom ar su mesmale?sharakanas wrote:skanaus bezdelnikaidesrytes jau pas mane balkone
![]()

Taupykime vandeni, gerkime alu 
bezdelnikam alus gerti sveika

bezdelnikam alus gerti sveika