Page 1 of 1
Padažas prie kepsnio
Posted: 2006-Sep-30 10:54
by medziotojas
Ko geresni majonezą naudosite ,tuo padažiukas bus skanesnis !
Indigirientai : majonezas, pomidoru padažas ,česnakas,malti pipirai.
Maišome majoneza su ketčupu ,išspaudžiame nemažai česnako ir pagal skoni pipirų.Viska gerai išmaišome ir duodame kuri laika pabresti kad viskas gerai susimaišytu ir persigertu kvapai.Labai tinka prie šernienos,stirnienos kepsniu ir bebro kotletų .
Skanaus!!!
Posted: 2007-Jan-02 11:10
by Egidijus
Nauju isvakarese,prie elnio kumpio taipat labai tiko
Posted: 2007-Jan-02 13:08
by medziotojas
Bandėm irgi per Naujus, dar dabar atsigauti nuo skonio negalim
Posted: 2007-Jan-04 18:39
by Briedis
sitas padaziukas tinka prie betkokio mesisko patiekalo
net prie zuvies bandziau - liuks
Posted: 2007-Oct-09 18:21
by medziotojas
Re: Padažas prie kepsnio
Posted: 2008-Mar-22 18:28
by Strelcius
siandej toki atradima padariau
ne padazas, bet imetu cia kaip galima garnyra
prie kepsnio tiks, o prie alaus irgi.
jamam sampinjonus, nulupam, jei dideli pjaunam pusiau.
isplakam keleta kiausinio tryniu (tik), idedam pipiriuko, druskos, dar kokiu prieskoniu.
tadu imam sampinjonus, merkiam i kiausinio tryni, paskui apvoliojam maltuose dziuvesiuose (tik nenusipirkit saldziu, reik batono malto) ir verdam aliejuje.
skanumelis
Re: Padažas prie kepsnio
Posted: 2008-Apr-29 14:42
by Briedis
Strelcius wrote:siandej toki atradima padariau
ne padazas, bet imetu cia kaip galima garnyra
prie kepsnio tiks, o prie alaus irgi.
jamam sampinjonus, nulupam, jei dideli pjaunam pusiau.
isplakam keleta kiausinio tryniu (tik), idedam pipiriuko, druskos, dar kokiu prieskoniu.
tadu imam sampinjonus, merkiam i kiausinio tryni, paskui apvoliojam maltuose dziuvesiuose (tik nenusipirkit saldziu, reik batono malto) ir verdam aliejuje.
skanumelis
o kam sampinjonus lupt?
Re: Padažas prie kepsnio
Posted: 2010-Jan-20 16:11
by Zaibas
cia kazkur per tv maciau ir man LABAI patiko:
I keptuve ipilam nuo mesos sultinio, (tai gali buti ir kai orkaitej kepi rankovej isbega mesos sultys, tai va ju) pakaitinam,ipilam brenduko ir on fire (uzdegam) brenduks sudega tada pilam grietineles ir sampinjonu, palaukiam kol sampinjonai biski pakepa ir visks, pilam padaza ant mesos su bulvem ir skanaus