Aisku kad praktika yra geriau, bet be teorijos ..... Cia kaip aukstojoj, kol neturesi teorijos praktika . Gerai, po biski pradesiu rasytiSiGiS wrote:bet daznai tie jaunesni teisus buna
Pasidalinkite savo medžiotojo patirtimi
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Neteko per savo medžioklio praktiką palikti kaboti žvėrį čiut ne parą, bet po paskutinio sumedžioto šernioko taip gavosi, kad teko jam pakybot aukštyn kojom. Vakar su Jonsonu įsikalbėjom, tai tas ir sako: bliamba kokia faina mėsytė kai ištraukiau iš kameros, baltutė gražutė minkštutė, pasaka . Matyt kai mes skubame namo ir dar garuojančią mėsą sudedam į celofaninius maišus, jai pareina chana dar iki to laiko kol ją iš jo išimame. Galima sakyti sušunta. Taip jei turite laiko, duokite mėsai subręsti ir pakybot, kad kraujas išbėgtų ir jį pilnai atvėstų.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- 30-06
- Administratorius
- Posts: 2079
- Joined: 2006-Jul-07 20:49
- Location: Vilnius
Visad vengiu valgyt zveriena kuri bent jau tris paras nebrendo.Per pirmas 48 valandas po sumedziojimo ,joje vyksta labai aktyvus cheminiai procesai, ko pasekoje ji igauna tikraja maistine verte bei skoni.Nebrandintas kiskis isvis nevalgomas Del tos pacios priezasties negalima jos iskart ir susaldyt.SiGiS wrote:bendrai pastebejau kad zveriena ilgiau pastovejusi buna skanesne ir "vejo" kvapas ne taip juntamas...
Ne vienam turbut yra teke ragaut ir katik paskerstos kiaules mesos.Skonis nuo subrandintos skiriasi kaip diena ir naktis .
- svetimas
- Administratorius
- Posts: 2623
- Joined: 2006-Jul-30 18:32
- Location: kaunas
nezinau kaip kitiems bent man asmeniskai kiaulienos skerdiena neatvesus uzbarstyta prieskoniais ir pakepinta neprilygsta jokiai mesai,kas liecia kitus gyvunus nesiginciju siek tiek pastovet turi as laikau apie para pusantros paskui i kamera kisu
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Kartais po sėkmingos medžioklės ir mums tenka brandintis kelias dienas kartu su mėsyte
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- Strelcius
- Super Men
- Posts: 3719
- Joined: 2006-Aug-01 21:30
- Location: Kaunas
- Contact:
- sharakanas
- Super Men
- Posts: 1988
- Joined: 2006-Sep-19 23:09
- Location: Birzai
- svetimas
- Administratorius
- Posts: 2623
- Joined: 2006-Jul-30 18:32
- Location: kaunas
Re: Pasidalinkite savo medžiotojiška patirtimi
sendien sumedziota bebra lupdamas, radau savo paleista kulkele, ji perejo praktiskai per visa bebro ilgi ,nuo ausies iki sik....s
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu