. Mociute darydavo kraujinius vedarus kai paskersdavo kiaule, [/quote] a ka as sakiau a tu mociutes da paklausk kiek dienu ja pries skerdima kruopom serdavomazyla wrote:
Kraujiniai vėdarai
- sharakanas
- Super Men
- Posts: 1988
- Joined: 2006-Sep-19 23:09
- Location: Birzai
Re: Kraujiniai vedarai
Taupykime vandeni, gerkime alu
bezdelnikam alus gerti sveika
bezdelnikam alus gerti sveika
- sharakanas
- Super Men
- Posts: 1988
- Joined: 2006-Sep-19 23:09
- Location: Birzai
Re: Kraujiniai vedarai
oi atsiprasau mazyla nieko blogo negalvodamas leptelejaumazyla wrote:paklausciau, bet amzina atilsi mano mylimai mociutei.
PS tadu paklausk ko nors kito
Taupykime vandeni, gerkime alu
bezdelnikam alus gerti sveika
bezdelnikam alus gerti sveika
Re: Kraujiniai vedarai
suprantu. Nieko tokiosharakanas wrote:oi atsiprasau mazyla nieko blogo negalvodamas leptelejaumazyla wrote:paklausciau, bet amzina atilsi mano mylimai mociutei.
PS tadu paklausk ko nors kito
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 523
- Joined: 2006-Nov-23 13:21
- Location: SIAULIAI
Re: Kraujiniai vedarai
Taip kepdavo mano uošvienė
Turi būti storosios kiaulių žarnos /prekybos centruose yra/.Reikia išvirti po 1kg.ryžiu ir perlinių kruopų.Sutarkuoti nuskustų
žalių blvių apie 12-15vnt.Patirpyti šviežių lašinukų su raumeniu apie 1kg.,/nes kraujiniai vedarai riebalus mėgst/ su 4- 5 gal
vutėm svogūno, dėti pagal skonį kvap. ir juodųjų pipirų, druskos pagal skonį Visą šį turinį sumaišyti su perkoštu per sietelį
krauju,prikimšti žarnas šio turiniu, bet ne kietai . Sudėti prikištas žarnas į riebalais išteptą skardą, kepti karštoje orkaitėje
apie 1,5-2 val. SKANAUS
Turi būti storosios kiaulių žarnos /prekybos centruose yra/.Reikia išvirti po 1kg.ryžiu ir perlinių kruopų.Sutarkuoti nuskustų
žalių blvių apie 12-15vnt.Patirpyti šviežių lašinukų su raumeniu apie 1kg.,/nes kraujiniai vedarai riebalus mėgst/ su 4- 5 gal
vutėm svogūno, dėti pagal skonį kvap. ir juodųjų pipirų, druskos pagal skonį Visą šį turinį sumaišyti su perkoštu per sietelį
krauju,prikimšti žarnas šio turiniu, bet ne kietai . Sudėti prikištas žarnas į riebalais išteptą skardą, kepti karštoje orkaitėje
apie 1,5-2 val. SKANAUS