Re: Šurpa
Posted: 2010-Jan-07 04:10
Ramunai, alkanos liaudies taip niekada neerzinkit, nes gali ir supykti...
a vot ir nera skirtumo viskas nuo to dalyko .... priklausošatas wrote:matau biški skirtumą,bobą mylėt su gumyte ir be,tas pats ir su šurpa ,ant laužo ir ant dujinės ar elektrinės
lygini kui s palcem, mesa kepa ant atviros ugnies... nors bendrai tai vis tiek nesuprasi, ne vien nuo ugnies priklauso galiu surengt dar karta surpos virimo procesa ir tada sulyginsi , mesa ir gerimai jusu, virimas musušatas wrote: vistiek ni to nep...... proto, šašlyka kepk keptuvėj ir ant malkų lauke, dėk nors magdelenos receptų to nesigaus,bulvinius blynus kepk ant krosnės ir kep keptuvėj ant dujinės,gerk gerą samagoną ir gerk reklamuojamą auksinę, ryte klausi,iš kur ašgryžau nebent jau ir cipsai cheminei jums skanūs tapo
mali tu cia kazkoki s...šatas wrote:jei nori išsisukt no melo, mėsa 5kg samanė3ltr gerem tryse o šu..... buna be popieriuko, o saldainiai su,maistui skonio nepraradau
na tada galima ant elektrines plyteles pjuvenu biski pabarstyt bus dumelio skonio surpajura wrote:nu man ir šurpa tik ant laužo ant dujinės tikiu ,kad skanu,bet tai tik sriubytė