Vakr turėjau medžioklėje ragauti, ale GRIZLEY neatvyko į medžioklęSaulenė wrote:Pirma kart pasireiškiu ir aš čia, įkeliu foto visiškai naturalų produktą, tai pačių rukyta šernienos palengvica
Patiekalų foto.
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Mūsų medžiotojų namelio kopija
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Gan įdomus sumuštinio pateikimo būdas
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- jura
- Super Men
- Posts: 2465
- Joined: 2006-Oct-05 21:09
- Location: Šiauliai
Re: Patiekalų foto.
prisimislijom vietinės egzotikos,salotos su vėžių uodegėlėm,visai neblogai gavosi
Žodžiai "greit grįšiu" šuniui bereikšmiai.Jam aišku viena-tu IŠĖJAI.
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Nu nieko sau
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- 30-06
- Administratorius
- Posts: 2079
- Joined: 2006-Jul-07 20:49
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Geris
Geras veterinorius visad gali padeti blogam sokejui
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
Neaiskinkit ka turiu daryti,ir as nesakysiu kur turite eiti
-
- Administratorius
- Posts: 396
- Joined: 2009-Jul-31 11:03
- Location: Panevezys(Chicago)-Birzai-Zarasai
Re: Patiekalų foto.
Jurandai-o ten ne kedro riešutukai?Jei taip,tai iš kur gavai?
laikas praleistas medžioklėje neįskaičiuojamas į gyvenimo trukmę
- Darius74
- Jaunas medžiotojas
- Posts: 328
- Joined: 2009-May-20 21:36
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Savaitgalis kieme, tai katilas ir kieme, o katile Plovas :
žvėriena (šį kart tik šerniena) supjausčiau gabaliukais smulkiau nei šašlykams, sumarinavau ir buvau parai palikes šaldytuve. Morkas (neskaičiavau, bet nemažai) supjausčiau juostelėmis, 3-4 svogūnus supjausčiau pusžiedžiais, bei kelias skilteles česnako.
Ant ugnies įkaitinti katilą, šlakelis aliejaus (jei mėsa su lašinukais, aliejaus nebededu), sudėjau mėsą ir palikau troškintis. Po kokių 30 minučių ant mėsos subėriau supjaustytas morkas, svogūnus, česnaką ir 20 minučių, pamaišants troškinti. Tada subėriau 1 kg ryžių, maišant pakaitinau 10 min ir į katilą ant visko viršaus 3 litrus vandens. Jei plovas pradeda sausėti, o ryžiai dar nešivire, vandens pripilu ir daugiau. Prieskoniai ir druska pagal skonį. Ši kartą dėl spalvos įdėjau 1-2 šaukštus pomidorų pastos ir šaukštelį ciberžolės .
Kada ragaujant jaučiasi jau išvyre ryžiai - Plovas baigtas.
Skanaus
žvėriena (šį kart tik šerniena) supjausčiau gabaliukais smulkiau nei šašlykams, sumarinavau ir buvau parai palikes šaldytuve. Morkas (neskaičiavau, bet nemažai) supjausčiau juostelėmis, 3-4 svogūnus supjausčiau pusžiedžiais, bei kelias skilteles česnako.
Ant ugnies įkaitinti katilą, šlakelis aliejaus (jei mėsa su lašinukais, aliejaus nebededu), sudėjau mėsą ir palikau troškintis. Po kokių 30 minučių ant mėsos subėriau supjaustytas morkas, svogūnus, česnaką ir 20 minučių, pamaišants troškinti. Tada subėriau 1 kg ryžių, maišant pakaitinau 10 min ir į katilą ant visko viršaus 3 litrus vandens. Jei plovas pradeda sausėti, o ryžiai dar nešivire, vandens pripilu ir daugiau. Prieskoniai ir druska pagal skonį. Ši kartą dėl spalvos įdėjau 1-2 šaukštus pomidorų pastos ir šaukštelį ciberžolės .
Kada ragaujant jaučiasi jau išvyre ryžiai - Plovas baigtas.
Skanaus
- Strelcius
- Super Men
- Posts: 3719
- Joined: 2006-Aug-01 21:30
- Location: Kaunas
- Contact:
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Dariau, užvarvinai man čia seilę
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- GRIZLEY
- Super Men
- Posts: 1884
- Joined: 2008-Jan-01 23:12
- Location: vilnius
- Darius74
- Jaunas medžiotojas
- Posts: 328
- Joined: 2009-May-20 21:36
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Skalbiankė "parėjo" namie, ėmiausi pritaikyt kitam reikalui. Patogu ir paprasta. Puodas stabiliai stovi, nereik kieme laužavietės kurt, nereik jokiu kabinimo konstrukcijos virs laužavietės. Pakurą išpjoviau iš šono ir dureles primontavau, kad palaikyt ugnį puodo nenukėlinėti. Kol kas nėra minusu, kurenu ir tikiuosi, kad greit dar skarda nesusiraitysGRIZLEY wrote:Bet peciukas tai originaliai sugalvotas
- jura
- Super Men
- Posts: 2465
- Joined: 2006-Oct-05 21:09
- Location: Šiauliai
Re: Patiekalų foto.
kedrines pinijos,yra prekybcentriuosewingas777 wrote:Jurandai-o ten ne kedro riešutukai?Jei taip,tai iš kur gavai?
Skalbiankė "parėjo" namie, ėmiausi pritaikyt kitam reikalui.Darius74 wrote:
nu labai liux žiūrisi
Žodžiai "greit grįšiu" šuniui bereikšmiai.Jam aišku viena-tu IŠĖJAI.
-
- Naujokas
- Posts: 7
- Joined: 2012-Jul-22 21:24
Re: Patiekalų foto.
vėstant orams norisi kažko vis šiltesnio, šiam vakarui Čili sriuba su šerniena
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: Patiekalų foto.
Antienos krūtinėlės
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas