A L U S +
- GRIZLEY
- Super Men
- Posts: 1884
- Joined: 2008-Jan-01 23:12
- Location: vilnius
Re: A L U S
vot bižų alui reklamą darom, tuoj bus populiariausias alus tarp medžiotojų galėtų chaliavai už reklamą išrašyt
-
- Super Men
- Posts: 1592
- Joined: 2006-Aug-10 15:25
- Location: Pirčiupiai
Re: A L U S
del skonio nesigincyjama, bet man skoniai keiciasi daznai, viena savaitgali jamu utenos melyna, kita savaitgali svyturio svytury, kita dar ka nors... o kasdien atsigert kas i galva sauna ... nepraleidziu progos ir nematytu-neragautu markiu paragauc.... birzu geras alus, cik nuo jo man biski galva barskamazyla wrote:vot bižų alui reklamą darom, tuoj bus populiariausias alus tarp medžiotojų galėtų chaliavai už reklamą išrašyt
- EIWIS
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 731
- Joined: 2007-Dec-06 16:43
- Location: Varena
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: A L U S
Jei kas turite šaldytuve balto, neriebaus sūrio, siūlau pasipjaustyti plonai, įkaitinti keptuvę, gabalioką gero sviesto paleisti ir ant įkaitusios keptuvės pradėti kepti. Jamate šakutę ir ja vedžiojate per įkaitusį paviršių. Ant šakutės pradeda kauptis pakepusi sūrio plėvelė, ir kada ant šakutės susidaro guzas "keptukų", peiliu nutraukiate į lėkštę. Barstote druska, NE JUODOUTA, ir vėl tęsiate šią procedūrą, kol visas išsilydęs ir sukepęs sūris atsidurs lėkštėje.
Patiekiate šį patiekalą prie "Biržų Miežinio" - geriausia 2 ltr.
Skanaus !
Patiekiate šį patiekalą prie "Biržų Miežinio" - geriausia 2 ltr.
Skanaus !
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
-
- Stažuotojas
- Posts: 52
- Joined: 2008-May-13 10:42
- Location: Vilnius
Re: A L U S
o cia turi buti varskes ar fermentinis suris?
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: A L U S
Baltas varškės sūris.
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
-
- Super Men
- Posts: 1592
- Joined: 2006-Aug-10 15:25
- Location: Pirčiupiai
Re: A L U S
galiu jums po blato pasuferuot mano asmenini receptuka ... tik tss.. niekam nesakykit \
jamat sviezia kaimiska varskes suri, ji reikia saldytuve siek tiek pabrandint (apie 7-10 dienu), t.y. jis turi padziuti, kad nebutu toks purus, po to jamat skarvada, islydot joje apie 70 gr. sviesto, jamat supjaustyta apie 8 mm storio riekem suri , uzberiat kmynu, druska ir kitokiu prieskoniu pagal skoni, ir atsargiai dedat gabaliukus vienas prie kito. Kepat atsargiai ant silpnos ugnies ir vis paziurint su peiliu, kaip skrunda surio apacia. Varskes suris labai greit prilimpa prie keptuves, todel, kai pamatot kada pradeda detis rusva pluta, tada BUTINAI nuimat keptuve nuo ugnies ir duodat kepamam suriui atvest apie 5-10 minuciu. Atvesimas reikalingas tam, kad sutirstetu kepamas suris ir ji butu galima apverst. Apvertus vel kepama iki rusvos pluteles..., kai apkepa abi puses , tada jau suris pasidaro standesnis ir ji galima vartyt kepant ir galima dar siek tiek pakepint kaip kas megsta. Tiesiog kepto su kmynais ant sviesto suris turi turet rusva arba vos ne sokolado spalvos atspalvi ir paimant uz gabaliuko krasto neturi trupet. Skonis nerealus aisku vel gi butina turet daug alaus suriui kepant varvanciai per barzda selei nuplaut ir uzvalgiu tokio skanesto skaniai atsigert
made in gedasas
jamat sviezia kaimiska varskes suri, ji reikia saldytuve siek tiek pabrandint (apie 7-10 dienu), t.y. jis turi padziuti, kad nebutu toks purus, po to jamat skarvada, islydot joje apie 70 gr. sviesto, jamat supjaustyta apie 8 mm storio riekem suri , uzberiat kmynu, druska ir kitokiu prieskoniu pagal skoni, ir atsargiai dedat gabaliukus vienas prie kito. Kepat atsargiai ant silpnos ugnies ir vis paziurint su peiliu, kaip skrunda surio apacia. Varskes suris labai greit prilimpa prie keptuves, todel, kai pamatot kada pradeda detis rusva pluta, tada BUTINAI nuimat keptuve nuo ugnies ir duodat kepamam suriui atvest apie 5-10 minuciu. Atvesimas reikalingas tam, kad sutirstetu kepamas suris ir ji butu galima apverst. Apvertus vel kepama iki rusvos pluteles..., kai apkepa abi puses , tada jau suris pasidaro standesnis ir ji galima vartyt kepant ir galima dar siek tiek pakepint kaip kas megsta. Tiesiog kepto su kmynais ant sviesto suris turi turet rusva arba vos ne sokolado spalvos atspalvi ir paimant uz gabaliuko krasto neturi trupet. Skonis nerealus aisku vel gi butina turet daug alaus suriui kepant varvanciai per barzda selei nuplaut ir uzvalgiu tokio skanesto skaniai atsigert
made in gedasas
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 582
- Joined: 2007-Jan-19 10:34
- Location: Žemaitija
Re: A L U S
Darau panašiai, tik sūrį pavolioju plaktame kiaušinyje su prieskoniukais
Made in Žemaitis
Made in Žemaitis
- svetimas
- Administratorius
- Posts: 2623
- Joined: 2006-Jul-30 18:32
- Location: kaunas
Re: A L U S
o gal maden in Žemaitis su maden in Gedasas šitokio skanumo paruoštu liepos 19tai dienai mes su malonumu visi ivertintume jusu kulinarinius sugebėjimus
Gyvenu, kad medžiočiau - medžioju, kad širdis atsigautu
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 877
- Joined: 2006-Aug-02 11:58
- Location: Vilnius
Re: A L U S
blin.. klaida padariau i sita skyreli dabar ilindes beskaitant tuos receptukus net klaviatura seilem apsitaske
Tiesa, kaip moteris: nuoga gražiausia
- xejay
- Varovas
- Posts: 21
- Joined: 2008-Jul-25 10:40
- Location: Ukmergė
- Contact:
Re: A L U S
Siaip as pats megejas pagerti alu bet norejau pasakyti, kad alus itakoja sirdies darba jis ja privercia greiciau dirbti tai trumpina jos darbo laika o vartojant alu perijodiskai jis sumazins jusu sirdies apimtys nes sirdis nuo perdidelio kruvio pliuksta kaip kempine bent jau taip raso daktarai
--------------------------------------------------------------------------
http://www.eidejos.lt - Internetinių svetainių kūrimas.
http://www.eidejos.lt - Internetinių svetainių kūrimas.
-
- Patyręs medžiotojas
- Posts: 1238
- Joined: 2006-Sep-06 12:13
- Location: Trakai
Re: A L U S
NEZINAI ZMOGUS NUO KO TUNKIxejay wrote:Siaip as pats megejas pagerti alu bet norejau pasakyti, kad alus itakoja sirdies darba jis ja privercia greiciau dirbti tai trumpina jos darbo laika o vartojant alu perijodiskai jis sumazins jusu sirdies apimtys nes sirdis nuo perdidelio kruvio pliuksta kaip kempine bent jau taip raso daktarai
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: A L U S
Dėmesio ,dėmesio, dėmesio achtun , achtung achtung - specialiai mums " Biržų alus" padarė akciją šį mėn. - "Miežinis" 2 ltr. tik 4.99 lt visose Norfos pardėse
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
- medziotojas
- Administratorius
- Posts: 19456
- Joined: 2006-Jul-07 00:32
- Location: Vilnius
Re: A L U S
Hebra ŠIANDIEN VAKARE išvažiuoja į Oktober fiesta - t.y. alaus šventę Vokietijoje. Yra viena laisva vieta. Gal yra norinčių pasivažinėti ?
Medžioklė visą laiką yra, šiek tiek, paslaptinga !
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas
Daugelį neišspręstų klausimų galime išspręsti, jei juos užmirštume ir išvažiuotume medžioti.
"Mes medžiojame ne todėl, kad žudytume, o žudome, kad medžiotume"
Ortegas Gasetas